Săpunaru nu vrea să plece de la Porto!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Săpunaru
Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru a anunţat pe siteul lui Porto faptul că nu vrea să părăsească echipa portugheză şi a explicat că nu are impresar, chiar dacă Florin Manea susţine că-l reprezintă şi că are mai multe oferte pentru jucător.

"Sunt ciudate noutăţile care au apărut în ultimele zile, pentru că eu nu am nici un reprezentant şi nimeni nu poate vorbi pentru mine.

Mi se pare foarte ciudat că au apărut nişte oameni, care vorbesc despre nişte propuneri pe care eu nu le cunosc, şi vor doar să-şi facă reclamă folosind numele meu sau al lui FC Porto.

Orice propunere ar apărea eu o voi comunica imediat clubului, pentru că eu nu am un agent care să mă reprezinte", a anunțat Cristi Săpunaru prin intermediul site-ului oficial al lui FC Porto.

Agentul Florin Manea a spus acum câteva zile că: "Am discutat despre transfer definitiv, nu s-a discutat niciodată despre împrumut. Este o presiune mare și Cristi o simte foarte rău și e sătul de ceea ce se întâmplă".

Iar, Victor Becali, fostul impresar al lui Săpunaru, l-a ironizat pe jucător: "Săpunaru am înteles că se duce la Inter, acum numai Dumnezeu să mai înțeleagă. Așa am auzit, așa s-a speculat prin presă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite