Săpunaru, suspendat provizoriu o lună!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săpunaru riscă să rateze şapte meciuri ale lui Porto
Săpunaru riscă să rateze şapte meciuri ale lui Porto

Lusitanii tratează cu maximă seriozitate incidentul în care a fost implicat Cristian Săpunaru şi un steward pe stadionul „Da Luz”, din Lisabona.

Jurnaliştii portughezi ne-au informat că fostul rapidist şi colegul său Hulk au fost suspendaţi provizoriu pentru o lună, perioada maximă permisă de regulament în astfel de cazuri.

În acest interval vor fi analizate amănunţit toate dovezile existente, o dată la care verdictul va putea fi aflat nefiind însă stabilită. Totodată, o anchetă privind comportamentul forţelor de ordine implicate în incident va fi derulată în paralel.

Dacă decizia finală va fi dată publicităţii mai devreme de expirarea suspendării provizorii a celor doi fotbalişti de la Porto, se va aplica principiul retroactivităţii. De exemplu, în cazul în care cei doi vor fi stat pe bară două jocuri la data la care se va afla rezultatul, iar acesta va implica o suspendare de două etape, Săpunaru va putea reveni pe teren cu ocazia primului meci al lui Porto.

Dacă-i vinovat riscă să stea trei ani pe tuşă

Dacă însă decizia va întârzia şi mai mult de o lună, atunci, internaţionalul român va rata cel puţin următoarele şapte meciuri ale alb-albaştrilor! Competiţia se reia în Portugalia la 2 ianuarie, când Porto joacă în Cupă cu Oliveirense. Dacă se va ajunge la concluzia că el a provocat scandalul, Săpunaru riscă să stea pe tuşă între şase luni şi trei ani!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite