Săpunaru, oprit de arbitri în derby!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Săpunaru
Cristian Săpunaru

Meciul dintre Sporting Lisabona şi FC Porto (1-1) s-a lăsat cu acuze grave din partea oaspeţilor, care l-au arătat cu degetul pe centralul Jorge Sousa. „Dragonii” l-au acuzat pe acesta că a favorizat echipa gazdă, validând un gol marcat din ofsaid şi eliminându-l prea uşor pe brazilianul Maicon în repriza secundă. În plus, antrenorul Andre Villas Boas a fost trimis în tribune pentru proteste.

„Golul lui Sporting mi s-a părut a fi din ofsaid. Am văzut reluările şi comentariile şi la televizor, aşa că nu sunt doar vorbele mele când spun că a fost neregulamentar" a declarat cel supranumit „urmaşul lui Mourinho", la conferinţa de presă. Despre măsurile disciplinare luate de central, Boas consideră că Sousa a acţionat părtinitor: „Agresivitatea celor de la Sporting a fost considerată pozitivă, dar a noastră a fost deja prea mult".

Cristian Săpunaru a fost din nou integralist la Porto, care rămâne neînvinsă în urma acestui rezultat, cu zece victorii şi două egaluri în primele 12 etape. Mai mult, „Dragonii" au acumulat 32 de puncte şi erau la 11 puncte distanţă în vârful clasamentului de Benfica, ocupanta locului doi, care a jucat aseară după închiderea ediţiei la Beira Mar.;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite