Săpunaru, gata de meciul cu „diavolii roşii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei FC Porto, Cristian Săpunaru, va da piept, în această seară, cu trupa condusă de Sir Alex Fergusson, Manchester United, într-un meci ce contează pentru sferturile de finală

Fundaşul echipei FC Porto, Cristian Săpunaru, va da piept, în această seară, cu trupa condusă de Sir Alex Fergusson, Manchester United, într-un meci ce contează pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Sunt pregătit pentru jocul cu Manchester”, a declarat Cristi.

Fostul fundaş al Rapidului a împlinit, duminică, 25 de ani. Cu această ocazie, Săpunaru şi-a făcut cadou victoria reuşită de clubul său în faţa formaţiei Vitoria Guimaraes, cu scorul de 3-1. Cel mai interesant duel al întâlnirii de pe Old Trafford va fi cel dintre conaţionalul nostru şi vedeta „diavolilor roşii”, Cristiano Ronaldo.

Portughezul s-a mai duelat în acest sezon de Champions League şi cu Cristian Chivu, confruntare din care Ronaldo a ieşit triumfător.

Porto, în mare formă

Deşi, la prima vedere, pare o dublă dezechilibrată, Jose Mourinho avertizează asupra pericolului portughez. „Porto poate elimina Manchester. În 2004, toată lumea credea că acest lucru este imposibil. Cu toate acestea, Porto a triumfat aşa că nu văd de ce instoria nu s-ar repeta. Porto este o formaţie cu multă experienţă în Liga Campionilor”, a spus Mourinho, fost antrenor la Porto. 

Săpunaru & Co. sunt în mare formă, în ultimele 25 de meciuri, în toate competiţiile, reuşind să piardă de numai două ori. „Manchester era formaţia pe care doream să o întâlnim. Putem ajunge în semifinale”, a declarat, puţin trufaş, Jesualdo Ferreira.

De partea cealaltă, Manchester a avut o singură zi de refacere după victoria dramatică obţinută împotriva celor de la Aston Villa. Mai mult, Ferguson nu se va putea baza pe mijlocaşul Anderson şi nici pe atacantul Berbatov, ambii accidentaţi.

„Porto este o echipă puternică. Vând mulţi jucători în fiecare an şi, cu toate acestea, reuşesc să obţină performanţe notabile an de an. De la mijloc în sus, sunt tari, astfel că va trebui să muncim serios pentru a ajunge în semifinale”, a spus şi Sir Alex Ferguson.

Sferturile Ligii Campionilor

Azi

- Manchester United - FC Porto (21.45, Pro TV)
- Villarreal - Arsenal Londra (21.45)
* Meciurile retur se vor disputa la 15 aprilie.

Mâine

- FC Liverpool - Chelsea Londra (Pro TV, 21.45)
- FC Barcelona - Bayern München (21.45)
* Meciurile retur se vor disputa la 14 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite