Săpunaru, dorit şi de Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Săpunaru a avut un sezon excelent cu FC Porto, cu care a câştigat titlul, Cupa şi Europa League. Evoluţiile foarte bune ale fundaşului român l-au adus pe acesta în atenţia altor cluburi mari din Europa.

Astfel, după ce ex-rapidistul a fost în atenţia celor de la Lazio, o altă grupare din Serie A s-a interesat de serviciile sale.

După ce l-a transferat pe Stephen Lichtsteiner (27 de ani) de la Lazio, "Bătrâna Doamnă" încă mai caută un fundaş dreapta. Juve s-a despărţit de Marco Motta, care a fost deţinut în coproprietate cu Udinese, acesta fiind transferat definitiv la formaţia de pe "Friuli" pentru 1.5 milioane de euro.

Tuttomercatoweb.com  scrie azi că pentru a-şi acoperi postul de fundaş dreapta, Juventus s-a orientat către Cristi Săpunaru şi Mattia Cassani. FC Porto s-ar putea despărţi de internaţionalul român pentru 12 milioane de euro, astfel că în cazul unei astfel de oferte, Săpunaru ar putea îmbrăca tricoul celei mai galonate echipe din Italia din sezonul viitor, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite