Săpunaru: "Nu sunt derbedeu şi nici beţiv! Îl vreau pe Herea cu mine, la Porto!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Săpunaru
Cristi Săpunaru

Cristian Săpunaru a fost în majoritatea topurilor cel mai încoronat român în anul 2011, cu titlul câştigat în Portugalia şi Liga Europa. Într-u interviu pentru ProSport, fundaşul "Dragonilor" a vorbit despre succesele sale, despre imaginea de om problemă creată de unii, despre marea sa dragoste, Rapid, şi despre echipa naţională a României.

"Liga Europa a fost cel mai important trofeu. Tot anul 2011 l-am trăit ca pe un singur moment. Cel mai trist lucru a fost ca n-am reuşit să ne calificăm din grupele Ligii Campionilor

Mă deranjează că am fost tratat ca un jucător-problemă la naţională, deşi mereu am purtat steagul României pe mine la fiecare succes bifat cu Porto. Am fost considerat un derbedeu şi un beţiv, deşi este o imagine falsă!

Cu cei din conducerea Rapidului n-am ţinut legătura niciodată. Păi la finala Europa League, domnul Copos a spus că este fanul lui Braga, că vroia el să cumpere nişte jucători de acolo! Dintre foştii colegi mai vorbesc cu Dani Coman, Bădoi şi cu Herea, cu care sunt prieten vechi. Cred în titlu anul acesta! Am încredere-n Răzvan şi în tot ce înseamnă Rapid, jucători, suporteri.

Să ştii că suporterii lui Porto sunt cei mai fanatici din Portugalia! Sunt cei mai mai răi şi cei mai buni. Dar nimic nu se compară cu Giuleştiul", a afirmat Săpunaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite