Cristi Săpunaru ratează Ungaria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Săpunaru ratează Ungaria!
Cristi Săpunaru ratează Ungaria!

Fundaşul lui Porto s-a accidentat. În locul lui, Răzvan Lucescu îl va convoca pe Vasile Maftei. România va disputa miercuri, de la ora 21.00 (în direct la Pro TV), amicalul cu Ungaria, cel de-al doilea meci cu Răzvan Lucescu pe banca echipei naţionale.

Selecţionerul l-a pierdut pe acest joc pe Cristi Săpunaru, anunţat iniţial pe lista jucătorilor care vor fi convocaţi, deoarece acesta are o problemă medicală. În locul lui, Răzvan Lucescu îl va chema pe Vasile Maftei, fundaşul Unirii Urziceni urmând a reveni după trei ani la naţională.

Abrudan, favorit să-l înlocuiască pe Galamaz

O altă schimbare faţă de planul pe care îl făcuse stafful naţionalei este renunţarea la George Galamaz, căpitanul campioanei fiind şi el accidentat. Pentru acesta, variante de înlocuire ar fi fost Tamaş ori Ghionea, jucători consacraţi, dar antrenorul vrea să cheme un fotbalist nou în anturajul naţionalei, cel mai probabil pe braşoveanul Octavian Abrudan, care până acum a evoluat doar la naţionala B.

Răzvan Lucescu a clarificat şi problema convocării lui Adrian Mutu. El a discutat cu antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, şi împreună cu acesta au stabilit ca „Briliantul“ să fie prezent la Budapesta. Acolo va ajunge şi Chivu în cursul zilei de luni, după ce se va întoarce din China, unde astăzi joacă în Supercupa Italiei, contra lui Lazio.

Aproape sigur, Chivu va juca numai o repriză împotriva Ungariei, deoarece oboseala şi schimbarea fusului orar i-ar putea crea probleme medicale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite