FOTBAL: Dulca: "Şansele de calificare rămân egale, dar la Atena va fi greu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Dulca: "Şansele de calificare rămân egale, dar la Atena va fi greu"
FOTBAL: Dulca: "Şansele de calificare rămân egale, dar la Atena va fi greu"

Antrenorul lui FC Vaslui, Cristian Dulca, a declarat, joi, după victoria cu AEK Atena, scor 2-1, că este foarte mulţumit de jocul prestat de elevii săi şi consideră că meciul retur va fi mult mai dificil şi de aceea speră să rămână la fel de concentraţ.

"Am întâlnit o formaţie puternică şi i-am atenţionat că vom avea o partidă extrem de dificilă încă de la începutul săptămânii. Mă bucur pentru victorie şi vreau să remarc aportul tuturor jucătorilor. Am făcut un joc bun, păcat de acea eroare de la penalty. Suntem conştienţi că la Atena vom avea un meci mult mai greu şi trebuie să rămâne cu picioarele pe pământ. Sper să rămânem la fel de concentraţi şi pentru retur", a spus Dulca.

Tehnicianul consideră că, în ciuda victoriei, FC Vaslui nu a devenit favorită la calificarea în grupele Ligii Europa. "Remarc unitatea de grup care se formează în fiecare zi la Vaslui. Şansele de calificare rămân egale chiar dacă va fi mai greu la Atena. Credem în şansa nostră şi ne putem califica. Va trebui să eliminăm greşelile comise în acest meci pentru a obţine un rezultat bun acolo. Suntem la un pas de calificare şi trebuie să muncim mult", a adăugat acesta.


Bajevici: "Returul va fi total diferit"

Duşan Bajevici, antrenorul lui AEK Atena, promite că FC Vaslui va avea parte de un meci de foc în returul de săptămâna viitoare. "A fost un joc bun pentru ambele echipe. Au fost câteva momente când vasluienii au pus presiune, dar ambele echipe au muncit mult şi cred că puteam pleca cu un egal de aici. Chiar dacă am pierdut, am speranţe că ne calificăm. Ţinând cont de faptul că venim după perioada de pregătire, cred că jucătorii au avut un ritm bun. Vasluiul este o echipă puternică, dar cred că returul va fi total diferit", a spus Bajevic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite