Sandu se laudă cu prezenţa lui Blatter la inaugurarea "Naţional Arena"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România ar trebui să joace cu Argentina, la 10 august, dar sud-americanii nu prea vor să mai vină.

Mircea Sandu se laudă cu prezenţa lui Joseph Blatter, preşedintele FIFA, la inaugurarea "Naţional Arena". Şeful FRF a primit o scrisoare de confirmare din partea şefului FIFA.

"În această scrisoare, şeful forului fotbalistic mondial specifică faptul că "voi avea onoarea şi plăcerea de a vă fi alături la evenimentul istoric, marcat de inaugurarea Naţional Arena din Bucureşti. Astfel, confirm participarea mea la eveniment, urându-vă deplin succes în ultimele pregătiri pe care le întreprindeţi în vederea jocului amical contra Argentinei", scrie site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Mai departe, preşedintele Federaţiei Argentinine de Fotbal, Julio Grondona, a fost "înţepat". "Aşadar, în timp ce preşedintele FIFA ne onorează cu prezenţa, unul dintre vicepreşedinţii forului fotbalistic mondial, Julio Grondona, totodată şi preşedintele Federaţiei Argentiniene, ne "onorează", cel puţin la nivel declarativ în acest moment, cu absenţa sa şi a echipei naţionale a ţării sale", se mai arată pe site-ul FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite