Şampanie amară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu
Cristi Chivu

În ziua în care a împlinit 31 de ani, Chivu a fost cel mai slab în Atalanta-Inter 1-1. Până la meciul de miercuri seară de la Bergamo, fundaşul român avea toate motivele să fie fericit.

În primul rând pentru că era ziua sa de naştere, apoi pentru faptul că jucase excelent în ultimele două partide, cu Lille şi cu Chievo, fiind considerat la unison indispensabil în noua defensivă creată de Claudio Ranieri la Inter. În numai 90 de minute, Cristi Chivu a stricat însă totul cu o evoluţie „amnezică", aşa cum a fost descrisă de „Gazzetta dello Sport". „A avut parte de o seară strâmbă", au mai scris italienii, evidenţiind greşelile decisive ale fostului tricolor.

Probabil cu gândul mai mult la şampania cu care soţia Adelina îl aştepta acasă, Chivu a fost principalul vinovat la golul egalizator marcat de Atalanta. „S-a poziţionat greşit la o centrare fructificată de Denis. Pe parcursul meciului a avut şi alte momente lipsite de siguranţă", au constatat cei de la fcinternews.it, care i-au acordat nota patru, cea mai mică din echipa milaneză.

Penalty uşor acordat

Cu două minute înainte de final, Chivu putea să-şi „îngroape" de tot coechipierii, intervenţia sa la Marilungo fiind sancţionată cu un penalty. Totuşi, acelaşi Denis a ratat lovitura de la 11 metri. Cu opt puncte adunate în opt etape, Inter a ajuns pe locul 16, derby-ul cu liderul Juventus de mâine având acum caracter decisiv.

Alte reacţii negative la adresa lui Chivu

Datasport: „A jucat pe postul său preferat, de fundaş central, dar a suferit cumplit. La penalty, a comis o mare prostie."

Interistaweb: „Vinovat la golul gazdelor, Chivu nu a fost în apele lui tot meciul."

Canaleinter.it: „Chivu a fost cel mai slab de pe teren nu neapărat pentru penalty-ul comis, ci pentru întreaga sa prestaţie."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite