Samba, iar în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a câştigat aseară meciul cu Gloria Buzău, 1-0, autorul singurului gol fiind Julio Cesar.Rapidiştii au câştigat aseară al treilea meci consecutiv în Liga I şi s-au apropiat la numai şapte puncte de liderul Dinamo.

„Alb-vişinii” au câştigat ultimele două meciuri din campionat iar aseară îşi mai doreau încă un succes ca să-i aducă din nou în lupta pentru titlu.

Obiectivul părea uşor deoarece în Giuleşti venea Gloria Buzău, o echipă ce a câştigat numai două puncte în 12 etape. Cu toate acestea, jucătorii antrenaţi de Mario Marinică au fost aproape să dea lovitura în startul partidei dar, Bozovici a respins de pe linia porţii balonul trimis de Diogo. Încet-încet însă rapidiştii au împins jocul către poarta lui Arcaba, dar nu au reuşit să-şi creeze situaţii reale de gol.

În minutul 44 însă, Spadacio s-a descurcat foarte bine între trei adversari, i-a pasat lui Julio Cesar care a marcat cu un şut la colţul lung. La numai un minut însă, oaspeţii ar fi putut egala, dar Jaber, rămas singur cu portarul Andrade, a tras aiurea.

Tafer putea aduce egalarea

În partea a doua a jocului trupa lui Peseiro şi-a continuat atacurile, dar defensiva Buzăului a rezistat cu brio. Mai mult, în minutul 73 Tafer ar fi putut egala, dar şutul acestuia a fost respins extraordinar de Andrade. Până la final, singura fază care mai merită menţionată este cea în care s-a accidentat fundaşul Prunescu. Ambulanţa a intrat pe teren şi la dus pe acesta la cel mai apropiat spital.

Rapid:Andrade – Vella, Maftei, J.P Andrade, Bozovici (75 Mardare) – Lazăr(90+1 N. Grigore), Adefemi – Herea (37 J.Cesar), Spadacio, Cesinha – Boya. Antrenor: Jose Peseiro

Gloria Buzău: Arcaba – Dias, Diogo, Prunescu (86 Nejneru), Eze – Moreira, Liţu (8 Tafer), Vlaicu, Vigariu, J.Pinto – Jaber (71 Bicfalvi). Antrenor: Mario Marinică.

A marcat: Julio Cesar 44
Stadion Giuleşti: 7000
Arbitru: Marian Bordean

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite