Salariu fabulos propus lui Oli: trei milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olăroiu (dreapta) a cucerit Cupa „Stelelor Qatarului“ cu Al-Sadd Doha
Olăroiu (dreapta) a cucerit Cupa „Stelelor Qatarului“ cu Al-Sadd Doha

Patru trofee cucerite în ceva mai puţin de patru ani. Acesta este bilanţul lui Cosmin Olăroiu care a crescut fantastic cota tehnicianului de 41 de ani în Asia. Paradoxal, ultimele două competiţii câştigate de Oli au dus la despărţirea românului de formaţiile pe care le-a pregătit!

Dacă în februarie 2009, el a părăsit Al-Hilal după finala Cupei "Coroanei Prinţului", câştigată în faţa celor de la Al-Shabab, de această dată, el şi-a anunţat plecarea de la Al-Sadd Doha după ce a cucerit Cupa "Stelelor Qatarului". "Mi-am îndeplinit obiectivul. Am adus primul trofeu pentru club după o secetă de trei ani. Consider că la Al-Sadd treaba mea e terminată", a spus Olăroiu. La Al-Sadd, el avea un salariu de 2,5 milioane de dolari pe an.

Oli se bucură de-al patrulea trofeu câştigat în Asia

Oli se bucură de-al patrulea trofeu câştigat în Asia

Practic, la câteva ore după ce a încheiat conturile cu Al-Sadd Doha, Oli a fost asaltat de oferte din Asia, dar şi din Europa. Dintre aceste propuneri, cele venite din Arabia Saudită includ cifre fabuloase. După ultima etapă a campionatului saudit, care se va relua în luna februarie, patru dintre cele mai importante cluburi, Al-Ittihad, Al-Nassr, Al-Shabab şi Al-Ahli şi-au concediat antrenorii! Primele trei formaţii l-au contactat pe Oli. Cea mai bună ofertă? Un salariu stagional de 3 milioane de dolari.

BÖlÖni şi Petrescu sunt şi ei în vizor

Ladislau Bölöni (liber de contract) şi Dan Petrescu (Kuban Krasnodar) sunt alţi antrenori români pe care arabii au pus ochii. Dacă în cazul primului, sunt şanse ca el să se întoarcă în zona Golfului Persic, după două experienţe, ambele în Emirate, pare greu de crezut că "Bursucul", care a promovat în prima ligă din Rusia, va merge în Asia.

„Săpăligă" e în cursă pentru Ligă

Dintre antrenorii români care lucrează în zona Golfului Persic, Ion Marin (foto) a avut şi el un sezon reuşit. Al-Ettifaq, formaţia pregătită de "Săpăligă", a încheiat turul campionatului saudit pe patru, loc calificant în Liga Campionilor. La Al-Ettifaq, Ion Marin are un staff format din: Gheorghe Mihali (secund), Ion Răuţă (antrenor cu portari) şi Eusebiu Tudor (la echipa a doua).

s
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite