Salariu de nabab

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tevez este şi unul dintre favoriţii lui Maradona
Tevez este şi unul dintre favoriţii lui Maradona

Manchester City îi oferă 14 milioane de euro pe sezon lui Tevez. Atacantul argentinian va deveni cel mai bine plătit fotbalist al planetei dacă mai rămâne cinci ani la Manchester City.

Carlos Tevez trece printr-o perioadă destul de grea a vieţii. Spune că s-a săturat de Anglia, că e prea departe de casă şi că îi este dor de fetiţe, pe care soţia lui le-a luat în Argentina după ce-a aflat că fotbalistul îşi cam făcea de cap cu altele. Zilele trecute a declarat chiar că se gândeşte serios să-şi rezilieze contractul cu Manchester City ca să se poată întoarce acasă. Astfel, după ce l-a trimis mai întâi la psihiatru, şeicul-patron Mansour bin Zayed Al Nahyan s-a gândit că până la urmă tot el are leacul cel mai bun pentru boala lui Tevez şi se pregăteşte să-l „îngroape"pe acesta în bani.

Conform tabloidului „News Of The World", „Carlito" va primi în curând o ofertă de prelungire a înţelegerii sale actuale, în valoare de 8,2 milioane de euro pe sezon, cu cinci ani, pe un salariu de 290.000 de euro pe săptămână! Adică aproape 14 milioane de euro pe sezon!

Asta ar însemna că Tevez va deveni cel mai bine plătit fotbalist al planetei, în privinţa veniturilor salariale, depăşindu-l chiar şi pe Cristiano Ronaldo, dar şi pe colegul său de echipă, Yaya Toure, cel mai bine plătit jucător din Premier League la ora actuală. Tevez este cel mai scump jucător din istoria Americii de Sud, Corinthians plătind pentru el 20 de milioane de dolari lui Boca Juniors în 2005. 

Cel mai bine plătiţi fotbalişti

1. Cr. Ronaldo  (Real Madrid) 13.200.000 €
2. Yaya Toure     (Man. City) 13.000.000 €
3. Wayne Rooney  (Man. United)    11.000.000 €
4. Lionel Messi (Barcelona)    10.600.000 €
5. Samuel Eto’o (Inter Milano)    10.500.000 €

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite