Şahtior a pierdut meciul cu FC Porto, 1-2! Lucescu a ţipat la arbitrii: "Ruşine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a fost învinsă de FC Porto, scor 1-2, iar tehnicianul român a acuzat dur arbitrii.

Şahtior a condus pe FC Porto dar din minutul 40, dar ucrainienii au rămas în inferioritate, după eliminarea lui Rakitskiy. Apoi, Porto a preluat conducerea, prin reuşita lui Kleber. Din minutul 80, Şahtior a rămas în nouă oameni după ce şi Chygrynskiy a fost eliminat. La final, pe culoarul ce duce spre cabine, Lucescu a ţipat către arbitrii: "It's a shame".

"Deciziile sunt cele care m-au enervat. Dispar divele de pe terenul de joc şi apar dive printre arbitri. Atacul lui Rakitskiy a fost dur, dar şi adversarul a intrat tare. Dacă el nu se ridica direct, nu mai dădea arbitrul roşu. Am avut gol valabil, am greşit la golul lui Hulk. E o chestiune de lipsă de experienţă.

Sunt încă nervos, nu pot să ma concentrez. Sunt arbitri tineri, care îşi doresc să fie protagonişti. Arbitrul s-a lăsat influenţat de reacţia tribunelor. Nici nu ştiu dacă a fost penalty, mă voi uita la reluări. Hulk caută contactul de fiecare dată.", a declarat Mircea Lucescu la Dolce Sport.

"Nu ne aşteptam ca meciul să decurgă aşa. Să primim două cartonaşe roşii. Îmi găsesc greu cuvintele acum. La acest nivel e extrem de greu să joci şi fără un jucător, dar cu doi. Nu cred că are sens să dăm acum vina pe arbitru. Am avut ocaziile noastre şi le puteam fructifica", a declarat şi Răzvan Raţ la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite