Sahin: "Sunt pregătit să joc la Real"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul turc Nuri Sahin, care a semnat un contract pe şase sezoane cu formaţia Real Madrid, a declarat că este pregătit să facă faţă provocării de a evolua pentru un club de o asemenea anvergură, informează cotidianul Marca.

"Sunt pregătit pentru o astfel de provocare. La 16 ani, am îmbrăcat tricoul echipei Borussia Dortmund şi am jucat în faţa a 50.000 de persoane. Am suportat multă presiune şi m-am maturizat rapid. Sunt pregătit pentru a face marele salt şi pentru a juca la un club precum Real. Să joc la Real Madrid este un vis, însă nu este obiectivul meu principal. Obiectivul este să am succes", a spus jucătorul în vârstă de 22 de ani.

Referitor la accidentarea pe care a suferit-o, Sahin a menţionat că recuperarea decurge foarte bine şi că nu sunt motive de îngrijorare. "Muncesc mult pentru a mă reface cât mai rapid cu putinţă. Oamenii pot fi liniştiţi, nu voi avea nicio problemă să joc la Real. Nu este o accidentare gravă", a mai spus jucătorul.

Real Madrid nu a dat publicităţii suma de transfer a jucătorului de la Borussia Dortmund, dar presa germană a estimat că aceasta se ridică la aproximativ zece milioane de euro. Nuri Sahin mai avea contract cu Borussia Dortmund până în 2013, dar dispunea de o clauză care îi permitea să plece dacă avea o propunere de cel puţin şase milioane de euro.

Pe de altă parte, cotidianul Marca menţionează că internaţionalul francez Lassana Diarra, care a jucat puţin în acest sezon, doreşte să plece de la Real Madrid.

"În ciuda unui final de sezon bun, mijlocaşul doreşte să schimbe aerul, deoarece nu vrea să rateze Euro-2012. Lass nu a fost convocat de Laurent Blanc pentru ultimele meciuri ale naţionalei Franţei, însă ştie că dacă va avea continuitate în joc selecţionerul îl va chema", scrie Marca.

Potrivit sursei citate, de serviciile lui Diarra sunt interesate cluburi precum Manchester United, Arsenal, Liverpool, Juventus sau Fenerbahce.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite