Şah în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova şi Rapid au remizat ieri, scor 0-0, după un joc tensionat, în care asistentul Savaniu a anulat în mod corect un gol rapidiştilor pe motiv de ofsaid. Jose Peseiro a început meciul de la Craiova cu o prezenţă surprinzătoare în primul unsprezece.

Portughezul a mizat de la început pe Lucian Răduţă pe postul de mijlocaş dreapta în locul brazilianului Julio Cesar.

Meciul a început cu o întârziere de zece minute, dar rapidiştii nu au stat pe gânduri în a pune în pericol poarta lui Bornescu. Boya a fost vârful de lance al giuleştenilor, dar lansările lungi pentru camerunez au fost interceptate uşor de apărarea oltenilor.

Elevii lui Nicolo Napoli au replicat tăios, jocul combinativ al juveţilor derutând mijlocul giuleştean. Costea şi Wobay au dat emoţii băncii giuleştene în minutele 23 şi 34 prin acţiuni personale, dar reduta lui Andrade a rezistat cu brio.

Tânărul Răduţă a ţinut să‑şi facă şi el simţită prezenţa pe teren şi în minutul 43 a conlucrat foarte bine cu Boya, care a centrat pentru Cesinha, dar brazilianul a lovit bara transversală.  Repriza a doua a început cu acelaşi echilibru la mijlocul terenului în care mijlocaşii ambelor formaţii au avut noroc cu apărătorile .

Gol anulat

O fază fierbinte a avut loc în minutul 74 când în urma unui corner Joao Paulo Andrade a marcat din ofsaid, dar asistentul Marcel Savaniu a anulat în mod corect golul.

Rapidiştii au acuzat şocul psihologic al anulării golului lăsându-i pe olteni să atace. Egalul a fost până la urmă singura soluţie a unui meci tensionat în care ambii antrenori au vrut mai degrabă să evite înfrângerea.

image

Dacă batem astăzi şi laVaslui am mai avea un meci apoi în care putem câştiga. Eu zic că vom avea şanse să câştigăm titlul şi să avem o iarnă liniştită

image



George Copos, finanţator Rapid  (înaintea meciului de ieri)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite