FOTBAL: Iancu: "Mi-aş dori ca Sabău să regleze iar echipa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Iancu: "Mi-aş dori ca Sabău să regleze iar echipa!"
FOTBAL: Iancu: "Mi-aş dori ca Sabău să regleze iar echipa!"

Iancu e nemulţumit după egalul cu Oţelul. Acesta spune că are aşteptări mari de la tehnicianul său, Ioan Ovidiu Sabău.

"Mi-aş dori ca Sabău să regleze din nou echipa, vreau din nou un joc sigur, nu ca cel din vremea lui Uhrin, când luam 3, dădeam 3. L-am văzut pe Axente, nu stă mai mult de un an acolo, îl luăm înapoi pentru că am nevoie de toţi jucătorii. Ne aflăm într-un schimb de generaţii.

Jocul de azi place tribunei, e adrenalină pură, dar noi nu asta trebuie să ne propunem. Uitaţi-vă ce echipă a făcut azi Sabău, am jucat total ofensiv! Dacă el va accepta ce impune tribuna, e dreptul lui să aleagă cum joacă, dar sufletul meu nu rezistă la aşa ceva. Trebuie să fim în vîrful icebergului, pentru că altfel ne ia apa. Antrenorul nostru face parte din proiectul pe care l-am pornit aici, avem nevoie în continuare de unitate şi să ne asumăm lucrurile care se întîmplă", a spus Iancu la GSP TV.

Oficialul timişorean s-a referit şi la jocul cu Dinamo din etapa viitoare a Ligii I: "E clar, dacă învingem totul e OK, iar dacă pierdem, am vîndut eu meciul. Se spune de fiecare dată la fel, sînt nişte nebunii pe care eu nu le înţeleg. Dacă mă voi retrage vreodată din fotbal, tocmai de asta o voi face!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite