Sabău vrea în primăvara europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabău vrea în primăvara europeană
Sabău vrea în primăvara europeană

Timişoara a remizat cu Astra, 0-0, în timp ce Ajax a învins cu 6-0 pe NAC Breda, în dueluri în care cele două adversare de joi porneau cu o diferenţă de valoare asemănătoare.

Ioan Ovidiu Sabău oscilează între optimism şi pesimism pentru deplasarea de la Amsterdam.

„Avem foarte multe informaţii despre adversar, sunt foarte importante, dar cel mai important este cum ne pregătim noi de acest joc, pentru că nu trebuie doar să analizezi adversarul, iar tu să nu fii pregătit de joc. Abia după ce te pregăteşti trebuie să vezi ce joacă ei, punctele forte, punctele slabe”, a declarat antrenorul echipei bănăţene.

„Ajax are entuziasm“

Tehnicianul este conştient de diferenţele dintre cele două formaţii. „Ajax este o echipă cu un palmares de invidiat, o echipă olandeză care joacă fotbal, are mult entuziasm şi personalitate. Ne va aştepta un joc foarte greu. De multe ori te mulţumeşti şi când pierzi un meci, depinde cum îl abordezi şi cum te comporţi în teren. Sigur, în fiecare joc va trebui să luăm puncte, trebuie să nu pierdem, asta e cel mai important lucru”, este de părere Neluţu Sabău.

„Sperăm ca noi să arătăm ca o echipă care nu se mai mulţumeşte doar că a ajuns în Liga Europa, îşi doreşte mai mult, primăvara europeană. Psihic să fim pregătiţi, nu doar cu o prezenţă, un joc bun şi un rezultat strâns. Să ne dorim mult mai mult de la jocurile pe care le vom juca”, a mai spus Sabău.

image

Sperăm să arătăm ca o echipă care nu se mai mulţumeşte doar că a ajuns acolo.

image


Ioan Ovidiu Sabău
antrenor Timişoara

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite