Guti: „Să ţi-o trag în c..!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guti: „Să  ţi-o trag în c..!“
Guti: „Să ţi-o trag în c..!“

Ruşinoasa lecţie de fotbal primită de la o echipă de liga a treia a „încins” atmosfera din vestiarul „galacticilor”. Pe lângă rezultatele nesatisfăcătoare care au culminat cu un 0-4 de coşmar la Alcorcon, antrenorul chilian Manuel Pellegrini se mai confruntă cu o problemă.

Nu este agreat de o parte a jucătorilor, în frunte cu „rebelul” Guti, cel mai vechi component din lotul Realului după emblematicul Raul Gonzalez. Lipsa de autoritate a tehnicianului sud-american s-a văzut într-un moment delicat, la pauza meciului cu necunoscuta Alcorcon, când „galacticii” erau conduşi cu 0-3. Astfel, dialogul dintre Pellegrini şi Guti a degenerat rapid, încheindu-se cu o replică neaşteptată a jucătorului: „Să ţi-o trag în c..!” Inacceptabil pentru multipla campioană a Europei şi a Spaniei.

Guti s-a sărutat cu un bărbat!

Exprimarea folosită de Guti la adresa lui Pellegrini vine în contextul în care, în urmă cu un an, fotbalistul a fost surpins de o revistă spaniolă sărutându-se cu un bărbat! De altfel, la meciul cu Alcorcon, Guti  le-a arătat degetul mijlociu fanilor gazdelor, supărat că a fost făcut homosexual. În viaţa particulară, mijlocaşul în vârstă de 32 de ani este proaspăt divorţat de vedeta de televiziune Arantxa de Benito, cu care are şi doi copii.

Dialogul din vestiar dintre Guti şi Pellegrini

Guti către coechipieri: „Hai, hai, trebuie să punem osul mai tare ca să întoarcem rezultatul!”

Pellegrini:
„Să ştii că şi tu poţi face mai multe! Dacă nu ai chef să joci, măcar spune-ne!”

Guti: „Dacă eu sunt problema, atunci scoate-mă şi gata!”

Pellegrini: „Atunci du-te şi îmbracă-te!”

Guti: „Să ţi-o trag in c..!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite