SONDAJ. Dinu Gheorghe: „Vreau 8 milioane de euro pentru transferuri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinu Gheorghe susţine că oferta Stelei este tentantă, dar nu-i va da curs decât dacă Gigi Becali este dispus să investească în jucători. Actualul preşedinte al Braşovului ar veni în Ghencea chiar dacă echipa ratează calificarea în Europa League.

Citiţi şi
Braşov: Dinu „Vamă” şi Mihai Roman, la pachet la Steaua ?
Braşov: Dinu Gheorghe: „Roman şi Sburlea costă 10 milioane de euro”


Dorit insistent de Gigi Becali în Ghencea, preşedintele lui FC Braşov, Dinu “Vamă”, promite că-i va da un răspuns final latifundiarului la finalul campionatului, după ce va avea o discuţie şi cu patronul „stegarilor”, Ioan Neculaie.

Patronul Neculaie nu mai dă bani La Braşov

„Steaua reprezintă o variantă tentantă pentru mine, dar rămâne de văzut şi ce se va întâmpla cu FC Braşov. Nu pot să rămân acolo dacă nu se vrea performanţă. Trebuie să mă întâlnesc cu domnul Neculaie să discutăm despre ce planuri are, chiar dacă până la urmă echipa este a oraşului, nu se numeşte FC Neculaie, ca să depindă toate de el. Dacă nu mai sunt bani şi ei sunt mulţumiţi cu locul nouă, să-mi spună şi să plec, nu mă cramponez să rămân aici”, a declarat Dinu Gheorghe pentru „Adevărul”.

Fostul oficial din Giuleşti nu crede că Gigi Becali este o „sperietoare” pentru angajaţii săi, dar îl avertizează pe patronul Stelei că nu va accepta să vină în condiţiile în care nu se vor mai face transferuri.

„Nu e dificil să lucrezi cu Gigi“

„Nu cred că e o dificil să lucrezi cu Gigi, Olăroiu a colaborat excelent cu el. E o onoare să lucrezi la Steaua, dar aş veni doar în cazul în care voi avea mână liberă să aduc jucători şi un buget cam de opt milioane de euro pentru ei. Sunt sigur că un club de talia Stelei poate asigura din sponsorizări şi din banii unui patron prosper o sumă consistentă pentru transferuri. La Steaua s-a greşit la începutul sezonului, însă chiar dacă echipa ar pierde Europa League, asta nu ar fi un impediment în calea venirii mele acolo”, a mai spus „Vamă”.

image

Eu am spus că-i vreau pe «Vamă» şi pe Bergodi, doar că nu am bani să aduc jucători. Nu mai vreau să arunc cu milioanele la fotbal.

image


Gigi Becali
finanţator Steaua

„Dayro nu pleacă pe gratis!“

Gigi Becali este convins că atitudinea lui Dayro are drept cauză influenţa negativă pe care impresarul acestuia o exercită asupra sa.

 „Probabil cineva speră ca noi să-l lăsăm să plece liber de contract. Cine îl învaţă aşa îl învaţă de rău, pentru că el mai are trei ani de contract cu noi. Aş vrea să-l vând pe un milion de euro, dar n-am nicio ofertă pentru el”, a tunat patronul stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite