SONDAJ. Tănase, aproape de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SONDAJ. Tănase, aproape de Steaua
SONDAJ. Tănase, aproape de Steaua

Soarta mijlocaşului Cristi Tănase se va decide luni, însă internaţionalul român are şanse să ajungă mai degrabă în Ghencea decât la Köln.

Nemţii, veniţi ieri la Piteşti pentru a parafa actele, au oferit 2,7 milioane de euro pentru argeşean, dar, cu toate acestea, fotbalistul este „direcţionat” de impresarul Victor Becali către echipa vărului său Gigi.

Gigi: „Tănase vrea să vină la steaua“

Ieri la ora 16.00, oficialii echipei FC Köln, împreună cu Dorinel Munteanu, s-au întâlnit la Piteşti cu Andrei Penescu, fiul lui Cornel Penescu, şi cu Cristi Tănase pentru negocierea transferului acestuia din urmă la echipa germană. „Am discutat cu nemţii, dar nu s-a semnat nimic. Zilele acestea se va decide totul”, a declarat Andrei Penescu.

Oficialii germani nu păreau însă prea încântaţi de cum au decurs discuţiile: „Pot să spun doar că negocierile sunt acum într-un punct mort. Noi am venit cu o ofertă concretă, decizia aparţine clubului”, a mărturisit în exclusivitate pentru „Adevărul” managerul lui FC Köln, Michael Meier.


Două ore mai târziu, Victor Becali s-a întâlnit şi el cu Tănase şi cu Andrei Penescu, la benzinăria Celly, de lângă complexul comercial PIC al patronului piteştean. ­„M-am întâlnit cu Cristi în calitate de prieteni, ca să văd ce mai face, nu în calitate oficială”, a spus impresarul care, nemulţumit de oferta lui Köln pentru jucător, e pe cale de a-l direcţiona pe Tănase spre Steaua, spre bucuria vărului său Gigi Becali.

„E prima dată când sunt hotărât să fac un transfer. E foarte important, pentru că noi nu avem un jucător de excepţie care poate să dribleze, iar Tănase vrea să vină la Steaua”, a spus ieri finanţatorul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite