SONDAJ: Mircea Sandu câştigă 4.000 de euro pe lună la FRF. Îşi merită salariul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină criză financiară, la Federaţia Română de Fotbal se trăieşte regeşte. Cel puţin aşa rezultă din declaraţia preşedintelui FRF, Mircea Sandu. acesta a mărturisit, într-o emisiune telvizată, că salariul său la FRF este de 4.000 de euro pe lună. Ce părere aveţi? Îşi merită aceşti bani?

Cinstit, Mircea Sandu a afirmat că este mulţumit de cât câştigă din fotbal. "Veniturile mele provin din salariul de la FRF, care este de 4.000 de euro pe lună. La aceştia se adaugă ceea ce căştig de la UEFA şi din alte dividente. Ajung cam la 12.000 de euro pe lună, bani care îmi sunt suficienţi", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show.

Realizările lui Mircea Sandu în ultimul mandat

De la realegerea în funcţie a lui Mircea Sandu, fotbalul romînesc a trecut de la extaz la agonie. Naţionala a obţinut o calificare la turneul final al Campionatului European disputat în 2008 în Austria şi Elveţia, dar s-a făcut şi se face de râs în continuare în preliminariile Campionatului Mondial ce va avea loc în Africa de Sud în 2010. Cu doar patru puncte acumulate în cinci meciuri, naţionala noastră este codaşă nu numai în grupa din care face parte, ci şi în clasamentul general al preliminariilor, aflându-se mai jos decât echipe cu care, în urmă cu câţiva ani, nu se cobora să joace nici măcar meciuri amicale. În plus, naţionala de tineret, considerată una dintre cele mai puternice din ultimii ani, cu Torje, Keşeru sau Bogdan Stancu a ratat calificarea în play-off-ul Europeanului, fiind depăşită în grupă de Ţara Galilor. În aceste condiţii, cea mai mare realizare a lui Mircea Sandu rămâne primirea organizării finalei Europe Cup - echivalentul Cupei UEFA - din 2012, dar pe un stadion pentru care nimeni nu are curaj să bage mâna în foc că va fi şi construit până atunci.

În aceste condiţii, credeţi că cei 4.000 de euro lunar pe care îi câştigă Mircea Sandu din postura de şef al fotbalului românesc se justifică? Vă invităm să vă spuneţi părerea în sondajul de mai jos. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite