SONDAJ. Mircea Lucescu priveşte spre finală. Crezi că va cuceri Cupa UEFA?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtior Doneţk a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu rivala Dinamo Kiev, în prima manşă a semifinalelor Cupei UEFA. Marele rivale din campionatul Ucrainei, Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk s-au înfruntat aseară în semifinalele Cupei UEFA.

„Nu ne gândim la câştigarea trofeului. Nu este încă timpul să vorbim despre aşa ceva. Ne aşteaptă un meci extrem de dificil”, a declarat Mircea Lucescu înainte de partida cu trupa lui Iuri Semin. Pentru „Il Luce”, eliminarea celor de la Dinamo Kiev ar fi însemnat o revanşă pentru faptul că în acest an nu a reuşit să ţină pasul în lupta pentru titlu.

 „Ne-au măcelărit încă din tur. Dinamo Kiev şi federaţia sunt conduse de fraţii Surkis, nu puteau accepta să luăm încă un titlu”, a declarat Lucescu. Acesta spera însă ca dubla din Cupa UEFA să-i răzbune toate nemulţumirile.

Cernat şi Ghioane nu au fost titulari

„Il Luce“ a început destul de prudent partida de la Kiev, bazându-se pe faptul că adversarii se vor năpusti în atac încercând să marcheze cât mai multe goluri pentru a fi scutiţi de emoţii în vederea deplasării de la Doneţk. Elevii lui Semin au dominat mare parte a jocului dar Şahtior şi-a jucat bine partitura.

Ba mai mult, elevii lui Mircea Lucescu au replicat tăios de fiecare dată, dându-i emoţii portarului Bogush. Semin a trimis în teren o echipă fără Cernat şi Ghioane, ţinuţi pe banca de rezerve. Aliev, Milevski sau Ninkovici au ameninţat în permanenţă prin acţiunile lor defensive celor de la Şahtior fără a reuşi să concretizeze.

În minutul 22, Cigrinski le face un serviciu celor de la Dinamo Kiev, marcând în proprie poartă după o lovitură liberă a lui Aliev. Scorul la pauză a rămas 1-0 pentru Dinamo Kiev iar elevii lui Semin au continuat forcingul şi în a doua parte. În minutul 60, kievenii aveau 10 şuturi la poartă faţă de numai 3 ale celor de la Şahtior.

 În minutul 68, Mircea Lucescu exultă de bucurie! Fernandinho l-a executat fără problem pe portarul Bogush după ce nou-intratul Willian a centrat de pe partea dreaptă.

În cealaltă semifinală disputată aseară, Werder Bremen - Hamburg 0-1(a marcat Trochowski 28).

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite