SONDAJ. „Aşa nu se poate. Ieşim de pe teren!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SONDAJ. „Aşa nu se poate. Ieşim de pe teren!“
SONDAJ. „Aşa nu se poate. Ieşim de pe teren!“

Rapidiştii nu au mai vrut să joace la Urziceni, dar au fost calmaţi de Hizo. La final însă, „Dulăul“ a criticat extrem de dur arbitrajul lui Kovacs. Hizo a urmărit ieri de mai multe ori meciul de la Urziceni. Apoi, a tras concluziile. Centralul a interpretat greşit mai multe faze, Rapid nu a avut noroc, iar lipsa lui Maftei s-a simţit.

În minutul 54 al partidei cu Unirea Urziceni, jucătorii bucureştenilor s-au strâns în jurul lui Viorel Hizo. „Ce facem? Ieşim de pe teren“, i-au spus exasperaţi rapidiştii antrenorului lor. Motivul? În doar două minute, Iencsi, Păun şi Herea luaseră câte un „galben“ de la Istvan Kovacs.

„Istvan a judecat fazele cum a vrut“

„Dulăul“ însă nu a fost de acord cu propunerea elevilor săi, iar partida a continuat. Totuşi, la final, tehnicianul giuleştenilor s-a dezlănţuit la adresa centralului întâlnirii. După ce ieri a vizionat înregistrarea jocului, Hizo a găsit şi mai multe motive pentru a acuza prestaţia lui Kovacs, dar şi pentru a explica eşecul formaţiei sale.

„Tot ce s-a întâmplat la Urziceni a fost un circ! CCA trebuie să analizeze cu atenţie meciul, e inadmisibil ce am văzut pe teren! Uitaţi-vă câte cartonaşe am primit, iar faze similiare în partea cealaltă au fost tratate diferit. M-am săturat să tot discut de arbitri. Pentru toţi ar trebui să existe acelaşi regulament, însă fiecare interpretează regulamentul în mod personal sau în funcţie de culoarea tricoului“, a spus tehnicianul giuleştenilor.

Pune eşecul pe seama ghinionului

Hizo crede că Rapid trebuia să se impună la Urziceni, doar că ratările au privat echipa de un succes. „Am urmărit meciul de mai multe ori. Am controlat aproape total jocul, am pasat mai mult şi am avut ocazii clare de gol. Chiar şi Mihai Stoica a spus că Unirea a câştigat cu mult noroc. Şi eu cred la fel, trebuia să câştigăm. Nu am avut şansă la finalizare“, a continuat „Dulăul“.

După plecarea lui Maftei la Unirea, Hizo l-a achiziţionat pe Helder, de la Nancy, însă brazilianul a greşit la golul lui Pădureţu. „Helder trebuie să se acomodeze. L-am înlocuit pentru că doream ca partea dreaptă să devină activă la jocul de atac. Pentru gol nu trebuie să-l scoatem ţap ispăşitor pe Helder“, a spus antrenorul. El a precizat apoi că-l regretă pe Vasile Maftei: „Dacă îl aveam în echipă la Urziceni, poate că scorul ar fi fost altul la final“.

image

Arbitrajul a fost slab, nu meritam şase cartonaşe. Au fost multe faze interpretate aiurea. Vrem arbitri străini.

image


Nae Manea
director tehnic Rapid

image

Rapidiştii acuză aiurea arbitrajul. În schimb, noi reclamăm două eliminări clare: Lazăr, la intrarea dură asupra lui Frunză, şi Marius Constantin, la cotul dat lui Bilaşco.

image


Mihai Stoica
manager general Unirea

1 - 0

Unirea: D. Tudor – Maftei (’78 Mehmedovici ), E. Nicu, Fernandes, Bordeanu – Frunză, Paraschiv, Apostol, Pădureţu – Bilaşco (’90 Dănălache), Rusescu (’64 Brandan ).

Antrenor: Dan Petrescu

Rapid: Marinescu – Helder (’46 C. Păun), M. Constantin, Iensci, Bozovici – Matic (’56 Djalovici), Lazăr – Herea (’67 Grigorie ), Spadacio, Cesinha – J. Pinto.

Antrenor: Viorel Hizo

Gol: Pădureţu ’13

Stadion Tineretului: 3.000

Arbitru: Istvan Kovacs

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite