SONDAJ: Gabriel Tamaş va juca împotriva Stelei. Credeţi că Dinamo este ajutată să ia titlul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Gabriel Tamaş a primit o etapă de suspendare după ce a fost eliminat în meciul cu CFR Cluj şi va sta doar cu Oţelul Galaţi, urmând să fie apt pentru derby-ul cu Steaua, a declarat luni, pentru NewsIn, managerul sportiv al lui Dinamo, Petre Buduru. Regulamentul spune însă că, pentru fapta sa, fundaşul ar fi trebuit suspendat pentru două etape.

"Tamaş a primit o etapă pentru că a fost încadrat la articolul care prevede că un jucător va fi suspendat automat pentru un joc dacă foloseşte excesiv forţa", a explicat Buduru.

Gabriel Tamaş a fost eliminat în minutul 90 al partidei cu CFR Cluj, din etapa a 28-a, după un conflict cu Yssouf Kone. Astfel, internaţionalul român va rata jocul de marţi cu Oţelul Galaţi, însă va putea fi folosit în derby-ul de vineri, cu Steaua.


 Decizia l-a nemulţumit pe Gigi Becali, patro nul Stelei. "Dumnezeu nu doarme şi tot ce face Borcea cu Comisiile o să se întoarcă împotriva lor. Dacă în regulament scrie că Tamaş trebuie să fie suspendat două etape, eu de ce să tac? Nu am ce am cu Borcea, cu restul nu am nimic. Dacă nici acum nu s-au astîmpărat ăştia de la Dinamo, după  atîtea arestări! Cernat e omul lui Borcea, face numai ce vrea el. Cît o mai ţinem cu măgăriile astea!?", a spus Becali la GSPTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite