ŞOC: FIFA obţine câştig de cauză într-o procedură contra FC Sion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sepp Blatter
Sepp Blatter

Tribunalul cantonal din Valais (Elveţia) a decis să "suprime" decizia tribunalului din Martigny, prin care şase jucători de la FC Sion au primit autorizaţia de a juca, deşi gruparea avea interdicţie de transfer din partea FIFA, informează AFP.

"Astfel, tribunalul cantonal din Valais a urmat indirect recomandarea FIFA şi a SFL (Liga elveţiană) şi confirmă indirect decizia FIFA de a impune interdicţie de transfer pentru FC Sion", a anunţat forul internaţionale.

Decizia tribunalului din Martigny a dus la"numeroase alte proceduri precum şi la confuzie în ceea ce priveşte participarea jucătorilor la competiţiile naţionale şi internaţionale", reaminteşte FIFA. FC Sion este în litigiu cu FIFA şi UEFA la mai multe jurisdicţii din Elveţia pentru că nu a respectat o interdicţie de transfer a jucătorilor. Această interdicţie a dus la eliminarea din Liga Europa, competiţie sub egida UEFA. FC Sion şi-a multiplicat recursurile pentru a fi reintegrată în Liga Europa. O audiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) este prevăzută în acest caz la 24 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite