SMS-uri de ameninţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Arbitrii partidei FC Argeş - Universitatea Craiova au primit înainte de meci mesaje în care erau somaţi să aibă grijă ce fac la meci. Meciul de pe stadionul „Nicolae Dobrin” dintre FC Argeş şi Universitatea Craiova (1-1) s-a prelungit cu declaraţii incendiare.

Adrian Mititelu, patronul clubului din Bănie, a fost vehement vizavi de brigada de arbitri formată din Aurelian Bogaciu, la centru, Sorin Caia, Daniel Demetrescu, la linii, şi Robert Dumitru, rezervă. Meciul s-a încins la maximum după faza din minutul 83, când jucătorul piteştean Voiculeţ a avut o intrare dură asupra portarului Bornescu, iar acesta a ripostat, strângându-l de gât.

Bogaciu a dat trei cartonaşe roşii

Centralul Bogaciu i-a arătat cartonaşul galben fotbalistului argeşean şi pe cel roşu goalkeeperului. Imediat au mai fost eliminaţi Bălaşa (FC Argeş) şi Baird (U Craiova) pentru faptul că s-au scuipat reciproc.

Adrian Mititelu a afirmat că echipa s-a a fost vânată premeditat. „O să merg la domnul preşedinte Mircea Sandu să-i spun cum se fac delegările în Liga I. Această brigadă de la Piteşti a fost pusă să ne execute de un om cu state vechi în cadrul FRF. Un arbitru căruia nu pot să-i divulg numele mă avertizase înaintea partidei că vor să ne termine cu arbitrii. Sunt în stare să mă duc în faţa sedii­lor UEFA, FIFA şi să stau două săptămâni cu o pancartă la gât pentru a protesta”, a spus Mititelu.

„Aveţi grijă cum arbitraţi“

Preşedintele oltean susţine că centralul i-a spus înainte de meci lui Bornescu că va fi eliminat. „Am avut gol valabil, s-au dat eliminări aiurea. Mi-a spus Bornescu că înainte de a începe meciul arbitrul i-a spus: «Azi îţi dau roşu»”, a zis Mititelu la GSP TV. Întrebat dacă „omul cu state vechi în cadrul FRF” nu este cumva Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, patronul oltean a refuzat să confirme sau să infirme.

Arbitrul Aurelian Bogaciu a dezvăluit faptul că înaintea jocului toţi membrii brigăzii au primit pe telefoanele mobile mesaje de ameninţare. „Aveţi grijă cum arbitraţi să nu deza­vantajaţi vreuna dintre echipe”, scria în mesajul semnat „Oameni buni”.

image

Această brigadă de la Piteşti a fost pusă să ne execute de un om cu state vechi în cadrul FRF. Un arbitru mă avertizase înaintea partidei că vor să ne termine cu arbitrii

image


Adrian Mititelu,
finanţator U Craiova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite