SCOR EXACT: Elisabeta Lipă se întrece cu Dacian Varga. Cine va câştiga?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SCOR EXACT: Elisabeta Lipă se întrece cu Dacian Varga. Cine va câştiga?
SCOR EXACT: Elisabeta Lipă se întrece cu Dacian Varga. Cine va câştiga?

Adevarul.ro vă prezintă, începând cu această ediţie a UEFA Champions League şi Europa League, un inedit concurs de pronosticuri sportive. În fiecare zi când vor exista meciuri în cele două competiţii, două vedete, una din fotbal şi alta din extra-fotbal, vor încerca să „prindă” cât mai multe rezultate corecte.

Cititorii Adevarul.ro pot paria alături de cele două personalităţi din lumea sportului urmând ca, la finalul fiecărei runde, să fie desemnaţi câştigătorii. Pentru a doua etapă din Europa League se vor afla faţă-n faţă preşedintele Federaţiei Române de Canotaj şi al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, Elisabeta Lipă, şi Dacian Varga, jucătorul echipei Unirea Urziceni, cel care a reuşit primul gol al campioanei ţării în actuala ediţie a Champions League.

Elisabeta Lipă nici nu concepe ca echipa Dinamo să nu câştige meciul din cadrul grupei F a Europa League, cu Panathinaikos Atena. „După victoria de la Graz, jucătorii lui Bonetti au şanse mari să continue parcursul bun în cupele europene, mai ales că acum joacă acasă. Sunt convinsă că vor rămâne neînvinşi în serie”, este de părere cea mai bună canotoare din lume.

Lipă: "Steaua va avea meci greu!"

Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo nu o vede pe Steaua favorită în meciul cu Twente, mai în glumă, mai în serios, Lipă spunând că „echipa din Ghencea are un meci foarte greu în Olanda”. FC Timişoara nu va putea, în opinia oficialului FR de Canotaj, să obţină decât un punct în întâlnirea cu Dinamo Zagreb, de acasă, iar CFR Cluj va pierde jocul de la Eindhoven.

image

Formaţia care se va impune fără probleme va fi Şahtior Doneţk. „Eu cred că Mircea Lucescu are o echipă foarte puternică şi cu jucători experimentaţi şi nu văd cum ar putea să primească gol acasă, dar să piardă. Ştiu că şi Partizan e un club care contează în Europa, dar am mare încredere în Mircea Lucescu”, a încheiat Lipă.

Dacian Varga a pronosticat, pe linie, victorii ale echipelor noastre în Europa League, spunând că are încredere în reprezentantele României în această competiţie. În opnia jucătorului formaţiei Unirea Urziceni, Steaua se va impune la o diferenţă de două goluri în deplasarea din Olanda.

Varga: "Nu vreau ca echipele româneşti să piardă"

Nici CFR Cluj nu va pierde partida pe care ardelenii o vor susţine cu PSV, la Eindhoven. Varga merge pe mâna unei defensive foarte bune a fotbaliştilor antrenaţi de Conceicao, care nu vor primi gol în această întâlnire. Aşa cum era de aşteptat, omul care a marcat cu Stuttgart o vede pe Şahtior favorită în meciul de la Doneţk, cu Partizan Belgrad.

image

FC Timişoara şi Dinamo Bucureşti vor lua toate punctele puse în joc în meciurile pe care cele două echipe le vor disputa, acasă, cu Dinamo Zagreb şi cu Panathinaikos Atena. „Sper ca să încheiem această săptămână fără nicio înfrângere în Europa”, a precizat Dacian Varga.

Joi-seară se mai dispută alte 19 meciuri în Europa League. Reprezentantele noastre vor juca de la ora 20.00 (Steaua şi CFR Cluj) şi de la ora 22.05 (Dinamo Bucureşti şi FC Timişoara).

Meciul Elisabeta Lipă Dacian    Varga    FC Timişoara - Dinamo Zagreb 1-1 1-0 Dinamo - Panathinaikos Atena 2-1 2-1 FC Twente - Steaua 1-0 0-2 Şahtior Doneţk - Partizan Belgrad 3-0 2-0 PSV Eindhoven - CFR Cluj 2-1 0-1

Până acum au avut loc cinci dueluri în disputele pe care adevarul.ro le gazduieşte în secţiunile speciale pentru UEFA Champions League şi pentru Europa League.

Duelul Scor exact Câştigător Gabi Balint - Alin Şania 1-0 Gabi Balint Victor Becali - Sorana Cârstea 0-0 «»«»«»«» Mircea Rădulescu - Virgil Stănescu 0-0 «»«»«»«» Dumitru Dragomir - Cristian Gaţu 1-2 Cristian Gaţu Carmen Tocală - Viorel Moldovan 1-0 Carmen Tocală
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite