SCOR EXACT: Dragomir se duelează cu Gaţu în pronosticuri. Tu ce spui?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SCOR EXACT: Dragomir se duelează cu Gaţu în pronosticuri. Tu ce spui?
SCOR EXACT: Dragomir se duelează cu Gaţu în pronosticuri. Tu ce spui?

Adevarul.ro vă prezintă, începând cu această ediţie a UEFA Champions League şi Europa League, un inedit concurs de pronosticuri sportive. În fiecare zi când vor exista meciuri în cele două competiţii, două vedete, una din fotbal şi alta din extra-fotbal, vor încerca să „prindă” cât mai multe rezultate corecte.

Cititorii Adevarul.ro pot paria alături de cele două personalităţi din lumea sportului urmând ca, la finalul fiecărei runde, să fie desemnaţi câştigătorii. Pentru a doua etapă din Champions League se vor afla faţă-n faţă preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, şi preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu.

Dumitru Dragomir a ales să meargă pe mâna formaţiilor care evoluează în deplasare, marţi-seară, acordând credit oaspeţilor. „Fiorentina are un meci foarte greu, cu Liverpool, şi nu văd cum ar putea marca Mutu, dacă ar fi fost apt de joc. Formaţia din Anglia are prima şansă”, este de părere preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dragomir o vede pe Internaţionale Milano câştigătoare în partida cu Rubin Kazan, italienii părând să nu aibă probleme în deplasarea din Rusia. Sevilla va obţine şiu ea trei puncte, în opinia şefului Ligii, şi se va impune la Glasgow în disputa cu Rangers.

image

Referitor la meciul Unirea – VfB Stuttgart, Dumitru Dragomir a declarat pentru adevarul.ro: „Eu cred că echipa din Urziceni are forţa de a obţine un punct cu nemţii. Un rezultat de egalitate mi se pare echitabil”, a precizat oficialul.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Cristian Gaţu, este mai optimist în ceea ce priveşte întâlnirea dintre Unirea şi Stuttgart. „Sunt convins că în acest meci se va marca, nu are cum să se termine 0-0. Sunt două echipe puternice, cu forţă ofensivă şi vor înscrie cel puţin un gol, cu siguranţă”, este de părere Gaţu.

Oficialul FRH a pronosticat un rezultat de egalitate la meciul dintre Glasgow Rangers şi Sevilla, motivându-şi rezultatul astfel: „Sunt obiectiv deoarece mă interesează Unirea. Un meci nul mi se pare că avantajează formaţia noastră şi sper să nu câştige spaniolii”.

image

În restul partidelor de marţi-seară, Cristian Gaţu este de părere că Liverpool se va impune în faţa echipei lui Adi Mutu, Fiorentina, în timp ce Internationale Milano, acolo unde este legitimat Cristi Chivu, va obţine toate cele trei puncte în deplasare, cu Rubin Kazan. Interesant este faptul că la meciul AZ Alkmaar – Standard Liege atât Dumitru Dragomir, cât şi Cristian Gaţu, au pronosticat acelaşi scor, 1-1.

Iată, mai jos, rezultatele corecte propuse de cele două personalităţi din lumea sportului. Tot marţi-seară se mai desfăşoară partidele Arsenal Londra – Olympiakos, Barcelona – Dinamo Kiev şi Debrecen – Olympique Lyon.

Meciul Dumitru Dragomir     Cristian Gaţu     Rubin Kazan - Inter Milano 0-2 1-2 AZ Alkmaar - Standard Liege 1-1 1-1 Fiorentina - Liverpool 0-1 1-2 Glasgow Rangers - Sevilla 0-1 1-1 Unirea Urziceni - VfB Stuttgart 0-0 1-1

Până acum au avut loc trei dueluri în disputele pe care adevarul.ro le gazduieşte în secţiunile speciale pentru UEFA Champions League şi pentru Europa League. Două astfel de dispute s-au încheiat la egalitate, în timp ce Gabi Balint a fost singurul care a reuşit să câştige.

Duelul Rezultate corecte Câştigător Gabi Balint - Alin Şania 1-0 Gabi Balint Victor Becali - Sorana Cârstea 0-0 «»«»«»«» Mircea Rădulescu - Virgil Stănescu 0-0 «»«»«»«»
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite