S-au săturat de Marica!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi era încrezător în şansele sale de a reveni la echipă, Ciprian Marica nu mai are viitor la VfB Stuttgart: hulit de conducere, românul a pierdut şi sprijinul colegilor. PSG şi AS Monaco îl vor însă pe atacantul nostru. „Echipa nu-l mai vrea, mulţi aşteaptă ca el să plece“, a declarat antrenorul Bruno Labbadia în presa germană.

„Din sezonul viitor cred că totul va fi luat de la zero şi că voi porni cu şanse egale lupta pentru un loc în echipă", spunea Ciprian Marica într-un interviu exclusiv acordat pentru „Adevărul", la începutul lunii mai. La doar o săptămână de la declaraţiile curajoase ale internaţionalului român, oficialii lui Stuttgart au ţinut să lămurească situaţia, din păcate însă nu în favoarea jucătorului!

„Dacă simţeam măcar pentru un moment că revenirea lui ar ajuta clubul şi echipa, l-aş fi lăsat să joace din nou", a declarat antrenorul Bruno Labbadia pentru cotidianul german „Bild". „Nu aş fi avut nici cea mai mică problemă să trec peste orice dispută, dacă ar fi ajutat cu ceva clubul. Dar el nu mi-a arătat nimic la antrenamente!", a continuat tehnicianul.

Totodată, Labbadia a dezvăluit că Marica nu mai este dorit nici de vestiar: „În plus, am sesizat că echipa nu-l mai vrea. Când l-am suspendat, mai mulţi jucători au venit la mine şi mi-au zis că era şi timpul ca băiatul ăsta să plătească". Interesant, suspendarea lui Marica a avut loc înaintea bătăii cu Arthur Boka, de la un antrenament al „şvabilor".

Stuttgart cere două milioane de euro pe el

Tot conform „Bild", Marica ar fi avut şi o întrevedere cu managerul general Fredi Bobici, care i-a explicat cât se poate de clar: „Ştii că nu mai ai viitor la echipa asta!". În această situaţie, pare tot mai greu de crezut că atacantul român va continua şi din vară la Stuttgart, care i-a stabilit deja şi preţul de vânzare: două milioane de euro. Până acum, cluburile PSG şi AS Monaco, unde Marica ar putea deveni coleg cu Daniel Niculae, sunt echipele cele mai interesate de transferul său.

8 milioane de euro a plătit Stuttgart în 2007 lui Şahtior pentru Marica, fiind cel mai scump transfer din istoria „şvabilor".

Susţine fundaţia lui Del Piero

Foto: ciprian marica.com



Marica şi colegii săi au pozat îmbrăcaţi în tricourile puse în vânzare de fundaţia lui Alessandro Del Piero pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Japonia. Un astfel de tricou costă 15 euro, iar toate încasările vor fi donate japonezilor, scrie pe site-ul jucătorului român. „Prin prietenia noastră, a jucătorilor de la VfB, fiecare reprezentând un alt popor în aceste imagini, să reamintim tuturor că suntem împreună pe acest pământ şi că ne pasă de cel de lângă noi", a declarat Marica.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite