S-a făcut voia patronului Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a pierdut în faţa Sportului Studenţesc (0-2) şi a părăsit Cupa României. Cupa României este un vis mult prea îndepărtat pentru Steaua. Nici măcar faptul că a evoluat împotriva unei componente a Ligii a doua nu a mai contat ieri.

Numeroasele schimbări făcute de Marius Lăcătuş în 11-le de start au echilibrat mult cele două echipe. Astfel am asistat la un mediocru meci de Liga a doua. Relaţiile de joc precare sau puţinele jocuri avute în picioare de mulţi dintre stelişti au determinat un fotbal slab prestat de cei din Ghencea. Partida a fost aproape lipsită de faze importante de poartă.

Steliştii înjuraţi de fani

Portarul alb-negrilor, George Niculescu, a parat fără emoţii câteva şuturi de la stelişti, în vreme ce goalkeeperul Cosmin Vâtca a şomat. Nici măcar bannarele afişate de fanii roş-albaştrilor nu i-au impresionat pe jucători. („Zece ani de aşteptare/A trecut mult timp, nu vi se pare”), „Uitaţi ce spune patronul/Învingeţi, respectaţi blazonul”), („Cupa, o chestiune de onoare”) au fost doar câteva dintre ele. Nici în repriza secundă lucrurile nu au stat altfel.

Steaua a dominat teritorial, dar Pleşan şi Neaga au irosit lamentabil loviturile libere din preajma careului studenţilor. Fotbaliştii alb-negri au dat lovitura de graţie în minutul 67, când Curlea a reluat cu capul în plasă centrarea venită de la Varga. Au urmat minute de presiune la poarta studenţilor, dar şi momente în care alb-negrii s-au tăvălit pe jos în scopul de a trece timpul.

Cu cinci minute înainte de final, Varga a încheiat conturile, Sportul calificându-se în optimi. Urziceniul, unde s-a jucat partida, nu le prieşte deloc steliştilor, după ce, anul trecut, roş-albaştrii au fost eliminaţi din Cupă de echipa locală, Unirea. ;

Lăcătuş, supărat pe jucători

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat că jucătorii săi au pierdut meciul cu Sportul Studenţesc, scor 0-2, din cauza faptului că şi-au subestimat adversarul. „Cred că nu sunt prea multe de spus vizavi de rezultat şi de evoluţia noastră. Când intri pe teren şi crezi că simpla ta prezenţă rezolvă meciul, se dovedeşte că fotbalul te pedepseşte.

 Sunt şi eu vinovat pentru că nu i-am adus pe jucători la o concentrare bună. Ar trebui ca jucătorii să îşi pună câteva întrebări. Nu reuşim să ajungem în fazele superioare ale acestei competiţii şi este păcat”, a spus Lăcătuş.

Sportul: Niculescu – Ciupe, Lung, Secăreanu (65 L. Cazan), Dedu – Lungu - Ferfelea, Postolache, Ghinga (84 L. Rusu), Varga – Curelea (90 A. Stângă)  Antrenor:  Adrian Falub.

Steaua: Vâtcă – Golanski (46 Ghionea), E. Baciu, Rada, Filip – Pleşan (80 V. Rusu), Tiago – B. Stancu, A. Ionescu (64 Ochiroşii), Neaga – Pedriel  Antrenor:  Marius Lăcătuş.

Goluri: Curelea 67, Varga 88
Stadion Tineretului: 1.000
Arbitru: Mugurel Drăgănescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite