S-a accidentat şi Sneijder

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După italianul Fabio Cannavaro şi francezul Patrick Vieira, un alt adversar al României în grupa C la Euro, Wesley Sneijder, are probleme de sănătate "Galacticul" Sneijder a ajuns ieri la

După italianul Fabio Cannavaro şi francezul Patrick Vieira, un alt adversar al României în grupa C la Euro, Wesley Sneijder, are probleme de sănătate

"Galacticul" Sneijder a ajuns ieri la spital după un contact la antrenament cu Robin van Persie, însă presa batavă susţine că nu e nimic grav.

Problemele de sănătate din lotul Olandei nu-i dau pace selecţionerului Van Basten. Ieri, cu puţine zile înainte de debutul la Euro, cu Italia (9 iunie), mijlocaşul lui Real Madrid, Wesley Sneijder, a părăsit baza de antrenament a echipei sale, după un duel cu Van Persie. Sneijder a ieşit de pe teren acuzând o accidentare la gleznă şi a fost imediat transportat la spital pentru analize amănunţite.

Oficial e bine

Conform presei din Olanda, acesta nu are probleme grave, însă urmează ca după noi analize să se anunţe diagnosticul oficial.

Sneijder e în schimb extrem de optimist când vine vorba de şansele Olandei la Euro. "Nu trebuie să considerăm adversarii prea puternici. Uitaţi-vă la italieni, care se tem de noi. Sunt speriaţi de moarte! Francezii, la fel. Trebuie să fie în mare formă dacă vor să ne învingă", a declarat Sneijder, completat de căpitanul Van Bronckhorst: "Sunt sigur că o să ieşim campioni!".

Îi ţin pumnii lui Cannavaro

Proaspăt transferat de Atletico Madrid, olandezul Heitinga spune că îi doreşte italianului Cannavaro o revenire rapidă. "Îmi pare rău pentru el, mai ales că ştim şi noi, după accidentarea lui Babel, cum e să lipsească un om de bază. Oricum, Italia are cu cine să îl înlocuiască pe Fabio", a declarat Heitinga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite