S-a rupt şi Rooney. Berbatov intră cu AC Milan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rooney ratează returul cu Milan, după ce a dat două goluri în prima manşă
Rooney ratează returul cu Milan, după ce a dat două goluri în prima manşă

Manchester United a învins în deplasare în Premier League pe Wolverhampton prin golul cu numărul 100 marcat de Paul Scholes, dar are mari probleme în atac înaintea meciului din Liga Campionilor cu AC Milan, de miercuri.

Wayne Rooney nu a putut evolua pentru United, pentru că a jucat toate minutele în amicalul Angliei cu Egipt de miercurea trecută, agravându-şi o accidentare la genunchi. După Michael Owen, care va rata tot sezonul tot din cauaza unei accidentări, Sir Alex Ferguson l-a pierdut astfel şi pe Rooney înaintea derby-ului din optimile ligii cu AC Milan.

Cel mai probabil pe teren împotriva „rossonerilor" se va afla bulgarul Berbatov, dar asta nu înseamnă că Ferguson este mulţumit că are soluţii.

„Din nefericire, Rooney este incert pentru partida cu AC Milan. Terenul de pe Wembley i-a fost fatal. Pe de altă parte şi entuziasmul său i-a cauzat. Problema lui e că nu ştie să spună nu. Nu pot să cred că nu a refuzat să evolueze pentru aproape 90 de minute în meciul amical cu Egipt. Să joci pe terenul de pe Wembley pentru aproximativ o oră în Cupa Ligii şi apoi aproape o partidă întreagă miercuri, este mult prea mult. Sunt dezamăgit de Wayne", a spus Ferguson pe postul de televiziune al clubului englez.

Altfel, oficialii stadionului "Wembley" au anunţat că vor schimba suprafaţa de joc în cursul weekendului viitor. Va fi a zecea oară în trei ani de la inaugurarea arenei când se va recurge la această soluţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite