Ruşi cu motor de Honda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Deziluzie istorică pe Pizjuan”, au titrat cei de la „Marca” după eşecul Sevillei, 1-2, în faţa surprinzătoarei „ŢSKO” Moscova, cum este numită echipa rusă de către „AS”.

La adăpostul acelui 1-1 din tur, andaluzii au intrat poate prea relaxaţi în joc, mărturie stând ratarea monumentală a lui Luis Fabiano din faţa porţii, în minutul 3. De partea cealaltă, diferenţa a fost făcută de japonezul Keisuke Honda, adus pe 12 milioane de euro, în decembrie, din Olanda de la VVV Venlo. Primul gol al ŢSKA-ului a plecat din piciorul său, deşi finalizarea i-a aparţinut lui Necid.

Egalarea lui Perotti nu avea să readucă şi speranţa sferturilor pentru Sevilla, care s-a văzut din nou condusă după o gafă a altădată eroului Palop. Acelaşi Honda a executat o lovitură liberă de la mare distanţă, portarul andaluzilor boxând cu stângăcie mingea în proprie poartă. Şi, ca „fiesta" să devină „fiasco", fanii spanioli i-au strigat la final „demisia" antrenorului Manolo Jimenez.

8 este numărul echipelor din estul Europei ajunse în sferturile Ligii Campionilor, odată cu performanţa celor de la ŢSKA Moscova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite