Rummenigge: Scandalul în care este implicat Ribery este motivat politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a apreciat că scandalul în care este implicat Franck Ribéry este motivat politic şi s-a arătat îngrijorat privind punerea sub acuzare a jucătorului francez pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore".

"Cred că este o istorie motivată politic de slaba prestaţie a naţionalei Franţei la Cupa Mondială. Cred că vor să-l facă pe Ribéry ţap ispăşitor. Suntem îngrijoraţi de rezultatul anchetei iniţiate de justiţia franceză în ceea ce-l priveşte pe jucătorul nostru", a declarat Karl-Heinz Rummenigge pentru cotidianul Bild.

Mijlocaşul formaţiei Bayern Munchen, Franck Ribery, cumnatul acestuia şi atacantul formaţiei Real Madrid, Karim Benzema, au fost inculpaţi, marţi, pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" de către un judecător de instrucţie din Paris, însă au fost puşi în libertate.

Cei trei sunt acuzaţi că au solicitat serviciile unei prostituate, Zahia D., când aceasta avea doar 17 ani.

În Franţa, întreţinerea de raporturi sexuale cu minori atrage o condamnare la trei ani de închisoare şi o amendă de 45.000 de euro. Aceste pedepse sunt valabile însă numai în cazul în care inculpatul ştia că reclamantul este minor, iar acuzarea o poate dovedi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite