Rudi Garcia şi-a prelungit cu doi ani contractul cu OSC Lille

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rudi Garcia şi-a prelungit cu doi ani, până în 2014, contractul cu echipa de fotbal OSC Lille, actualul lider al campionatului Franţei. Garcia o pregăteşte pe Lille din 2008, iar acest acord "este un nou mesaj puternic simbolizând ambiţiile lui LOSC", a subliniat clubul din Hexagon într-un comunicat dat publicităţii joi.

Tehnicianul urmează să conteze, în sezonul viitor, pe Franck Beria, Rio Mavuba, Mickael Landreau, Mathieu Debucky, precum şi pe atacantul belgian Eden Hazard, care şi-au prelungit deja contractele.

Lille, lider în Ligue I începând din 5 decembrie, are în acest moment un avans de 4 puncte faţă de campioana en titre, Olympique Marseille, şi de 5 puncte faţă de Rennes, ocupantele locurilor 2 şi 3 în clasament. În plus, elevii lui Garcia sunt calificaţi în semifinalele Cupei Franţei, fază a competiţiei pe care această grupare nu a mai atins-o de 26 ani.

În vârstă de 47 ani, Rudi Garcia a calificat-o pe Lille în Europa League, la finalul sezonului 2008-2009, însă a fost concediat de responsabilii clubului, care au făcut imediat un pas înapoi, prelungindu-i contractul pe o perioadă de trei ani. Sub conducera sa, Lille a terminat sezonul 2009/2010 pe locul patru, având cel mai bun atac din campionatul francez (72 goluri).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite