Rudi Garcia (Lille): "Se vede în jocul Vasluiului influenţa lui Lopez Caro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei OSC Lille, Rudi Garcia, a declarat că antrenorul Juan Ramon Lopez Caro şi-a impus stilul său de joc la FC Vaslui, dar speră să obţină un rezultat pozitiv în manşa tur a play-off-ului Ligii Europa.

"Suntem bucuroşi că am venit în România. Am urmărit meciurile echipei FC Vaslui şi cred că este o formaţie bună, în jocul căreia se vede influenţa lui Lopez Caro. El este un antrenor spaniol foarte bun, pe care îl cunosc. Vaslui e o echipă tehnică, practică un fotbal bun şi nu cred că vom avea un meci uşor. Am văzut că în primele patru etape din România au folosit 23 de jucători, ceea ce înseamnă că au un lot valoros. Dintre jucătorii de la Vaslui mi-a atras atenţia Wesley, dar mi-a plăcut şi Papp", a spus Rudi Garcia.

Tehnicianul formaţiei franceze a mai adăugat că indiferent de rezultatul din prima manşă, calificarea se va decide în retur: "Am venit să jucăm la victorie, pentru a lua o opţiune importantă la calificare. Oricum, indiferent de rezultatul de la Vaslui, calificarea se va decide în retur".

Lotul deplasat în România de antrenorul Rudi Garcia, pentru partida cu FC Vaslui, este următorul: Mickael Landreau, Alexandre Mouka - portari; Mathieu Debuchy, Jerry Vandam, Pape Souare, Franck Beria, Aurelian Chedjou, Adil Rami, Nicolas Plestan - fundaşi; Florent Bamont, Yohan Cabaye, Ludovic Obraniak, Idrissa Gueye, Rio Mavuba, Eden Hazard, Stephane Dumont - mijlocaşi; Moussa Sow, Tulio De Melo, Alain Frau, Gervinho, Emil Lyng - atacanţi.

Meciul FC Vaslui - OSC Lille, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, va avea loc, joi, de la ora 20.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite