Roy Keane despre Sir Alex: "Ferguson e un egoist. N-ar fi realizat nimic fără noi la United!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson

Alex Ferguson, antrenor lui Manchester United, este fără îndoială cel mai longeviv şi unul dintre cei mai titraţi tehnicieni din fotbalul mondial, dar unul dintre foştii săi jucători alături de care a realizat performanţe uriaşe, l-a atacat dur pe scoţian.

Roy Keane, legendarul mijlocaş irlandez al ebglezilor, retras din activitate de câţiva ani, a spus despre Ferguos că nu este interesat de nimic altceva decât de propriul bine.

"Oamenii spun că Ferguson face ce e bine pentru club. Eu nu cred asta. Face doar ceea ce e bine pentru el, e un mare egoist. El e interesat doar de putere şi control, sunt două cuvinte pe care le repetă obsesiv.

Toate calităţile lui pot fi puse în discuţie! Dacă nu avea jucători ca mine, care să-şi pune corpul la bătaie pentru el, poate că Ferguson nu mai avea un palmares atât de bogat. El a uitat repede însă de sacrificiile noastre şi a încercat să-i facă pe fani să mă privească în mod diferit în 2005, atunci când am plecat. Mi s-a părut ridicol!

Lumea zice că Alex mi-a fost alături în momentele grele, dar n-a făcut-o atunci când aveam 34 de ani, nici când am avut probleme cu secundul Queiroz. Dintr-o dată mi s-a arătat uşa la United. Nu am niciun fel de amărăciune vizavi de club, dar atunci când primeşti citaţii de la avocaţii clubului începi să-ţi pui anumite întrebări", sunt doar câteva din declaraţiile date de Keane pentru The Sun.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite