Ropotan: "Nu ar fi o minune dacă Unirea va elimina Zenit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Ropotan, jucător în Rusia, la Dinamo Moscova, crede că vicecampioana României are şanse mari să treacă de adversarii din Sankt Petersburg

Fostul jucător al lui Dinamo Bucureşti, actualmente la Dinamo Moscova, Adrian Ropotan crede că echipa din Urziceni are şanse mari de calificare în faţa celor de la Zenit în preliminariile Ligii Campionilor.

"Nu o spun doar aşa, protocolar, dar Unirea se va bate cu Zenit de la egal la egal în amblele manşe. Tocmai pentru că au reuşit lucruri importante în ediţia trecută a Ligii, cei din Urziceni au şanse să se califice. Au experienţă, ştiu ce înseamnă să joci meciuri tari. Eu nu aş zice că ar fi o minune dacă Unirea ar elimina pe Zenit", a declarat Ropotan pentru Evz.

"Danny trebuie anihilat cu orice preţ"

Jucătorul celor de la Dinamo Moscova atrage însă atenţia asupra marelui pericol din echipa lui Spalletti.

"Sunt o formaţie solidă, care la această oră joacă cel mai bun fotbal din Rusia. De bani nu are rost să discutăm, fiindcă au un buget colosal, care este peste cel al multor echipe cu pretenţii din vestul Europei. Stau bine în toate compartimentele, dar pericolul maxim este în atac. Kerjakov este superatacant, la fel şi Shirokov. Totuşi, marele pericol va fi Danny. Portughezul trebuie anihilat cu orice preţ, fiindcă pune probleme mari de tot", a mai spus Ropotan.

Partida dintre Unirea Urziceni şi Zenit Sankt Petersburg se va juca mâine-seară, de la ora 20.30, contând pentru manşa-tur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite