Rooney ar putea rata Mondialul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wayne Rooney (dreapta) i se poate alătura lui Beckham pe lista accidentaţilor
Wayne Rooney (dreapta) i se poate alătura lui Beckham pe lista accidentaţilor

Cu doar 80 de zile înainte de începerea Campionatului Mondial, starea de sănătate a lui Wayne Rooney se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Atacantul lui Mancester United suferă de un tendon inflamat la genunchi

Alex Ferguson nu-şi poate permite să nu-l folosească pe starul englez, mai ales că în această perioadă Manchester respiră doar prin golurile lui. Genunchiul îl supără şi se umflă la fiecare joc. Rooney (24 de ani) şchiopăta puternic după partida de duminică, 2-1 contra lui Liverpool, el părăsind Old Trafford după patru ore de la terminarea meciului. Atacantul a primit un tratament iar acum este aşteptat să reintre în programul normal de pregătire al echipei înaintea deplasării la Bolton. Prima problemă a apărut înaintea finalei Carling Cup, atunci când Ferguson l-a lăsat pe banca de rezerve.
Selecţionerul Angliei, Fabio Capello este disperat din cauza lui Rooney şi nu concepe ca atacantul să nu fie apt pentru Africa de Sud. După terminarea campionatului, Rooney mai are la dispoziţie o lună pentru a-şi reveni pentru Cupa Mondială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite