Rooney, dorit de Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney, ar putea ajunge la rivala Chelsea campioana Angliei şi care conduce şi în acest moment clasamentul din Premier League.

Fotbalistul a cazut în dizgraţia antrenorului Alex Ferguson şi, conform cotidianului "The Sun", tehnicianul lui Chelsea, Carlo Ancelott,i vrea să profite de ruptura dintre cei doi.

"Va trebui să vedem dacă Rooney vrea cu adevărat să plece de la United şi dacă cei de acolo chair vor să-l vândă. Dacă e aşa, nu doar noi am fi interesaţi ci şi multe alte cluburi", s-a limitat să spună Ancelotti.

Rooney (24 de ani) joacă la Manchester united din anul 2004, când a fost achiziţionat de la Everton pentru suma de 30 de milioane de euro.

Conform "The Sun", cei de la United mai au un motiv să-l vândă. Rooney mai are un an şi jumătate de contract şi pentru a-şi prelungi înţelegerea doreşte 12 miliioane de euro pe sezon.

Un alt cotidian englez, "Daily Mail", a notat că Rooney le-ar fi spus prientenilor săi că ar merge inclusiv la Manchester City, marea rivală a celor de la United.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite