Ronaldo: „Am pierdut nedrept!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contra Spaniei, Cristiano Ronaldo  (foto) n-a mai avut inspiraţia din meciurile anterioare, irosind câteva şanse de gol pe parcursul timpului regulamentar.

 La penalty-uri, starul lui Real Madrid a fost trecut de selecţionerul Bento la coada listei cu executanţi, cu speranţa că sângele-rece al lui Cristiano va fi decisiv în momentele de maximă tensiune.

„Antrenorul m-a întrebat dacă vreau să bat al cincilea şi am spus că da", a spus Ronaldo, care n-a mai apucat însă să execute, echipa sa fiind eliminată după ratările lui Mourinho şi Bruno Alves. „O, Doamne, ce nedreptate! Ce nedreptate!" i s-a putut citi pe buze lui Ronaldo atunci când acesta a realizat că visul finalei Euro 2012 s-a spulberat. Dezamăgit şi frustrat de eşec, căpitanul Portugaliei n-a găsit nici măcar puterea de a-şi îmbărbăta colegii, alegând să sufere singur, separat de restul coechipierilor.

„Spania a avut noroc. Plecăm acasă cu capul sus pentru că am dat totul pentru a ajunge cât mai sus la acest turneu. Vreau să câştige Spania trofeul, joc în această ţară şi am şi mulţiprieteni la Real", a declarat Ronaldo înainte de a intra în vacanţă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite