Ronaldo: "Voi face sacrificii şi în 2011 pentru a juca fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian al echipei Corinthians, Ronaldo, a declarat că va face sacrificii şi în 2011 pentru a juca fotbal, precizând că acesta va fi ultimul său an ca sportiv.

"Fotbalul este pasiunea mea, joc de la 16 ani şi pot spune că mă simt împlinit. Sezonul viitor voi face ultimele sacrificii din postura de jucător. Vreau ca în 2011 să simt aceeaşi plăcere ca şi la debut. Mă voi dedica cât mai mult posibil în speranţa că va fi un an bun, un an fără accidentări. Acest ultim an al carierei mele este ca o recompensă pentru tot ce am făcut în fotbal", a spus Ronaldo într-o conferinţă de presă susţinută cu ocazia unui forum legat de fotbal la Rio de Janeiro.

Ronaldo Luis Nazario de Lima, în vârstă de 34 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Internazionale Milano, Real Madrid, AC Milan şi Corinthians. Pentru naţionala Braziliei a evoluat de 97 de ori şi a înscris 62 de goluri.

El a câştigat Balonul de Aur în 1997 şi 2002, a fost desemnat de FIFA de trei ori cel mai bun jucător al anului în 1996, 1997 şi 2002 şi a câştigat de două ori Cupa Mondială în 1994 şi 2002.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite