Ronaldo: "Aş semna şi pe zece ani cu Real"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo se simte la Madrid ca acasă şi nu se vede jucînd pentru altă echipă. Cel puţin, nu în viitorul apropiat. Fotbalistul portughez spune că îl admiră pe rivalul său de la Barcelona, Lionel Messi, şi a ţinut să precizeze că nu se află în competiţie cu el.

"Nu concurez cu Messi, ci concurez cu mine însumi şi cu toate echipele din Primera. Leo e un fotbalist foarte bun, îmi place mult, dar nu concurez cu el.  Nu mă interesează pe cine transferă Barcelona, cu tot respectul, pot să-i aducă şi pe Maradona sau pe Cruyff", a spus Cristiano.

"Aş semna pe încă 10 ani cu Real"
Despre perioada petrecută pînă acum la Madrid, lusitanul spune într-un interviu acordat pentru Marca: "Sînt foarte fericit la Real, mă simt fantastic. Dacă aş vrea bani, aş putea avea dublu faţă de cît cîştig acum, dar pentru mine e mai important mediul şi felul în care sînt tratat. Dacă preşedintele mi-ar zice astăzi să semnez pe încă 10 ani, aş face-o. În momentul ăsta, nu mă văd jucînd pentru altă echipă, dar nu ştiu ce va fi mîine".

"Mou, numărul 1"
Pentru Ronaldo, antrenorul său este cel mai bun tehnician din lume: "Mourinho e numărul 1, ştie ce trebuie să facă pentru ca echipa să cîştige şi sînt convins că îi va merge mult mai bine în al doilea an de mandat la Madrid, aşa cum a fost şi cu mine.  A demonstrat şi la alte echipe pe care le-a antrenat de ce este în stare.

Mou ştie mai bine ca oricine altcineva că trebuie să ne îmbunătăţim jocul, trebuie să fim mai buni la toate capitolele şi doar cei care muncesc alături de antrenor ştiu cum e el cu adevărat", a spus Cristiano, conform gsp.

"Barça, cea mai bună echipă"
Fotbalistul portughez a dat dovadă de fair-play cînd a fost întrebat de marea rivală a echipei sale, FC Barcelona: "Barça a cîştigat titlul pentru că l-a meritat, nu are rost să vorbim despre alte lucruri, nu trebuie să ne mai plîngem. A fost o campioană justă şi a meritat să se impună şi în finala Ligii Campionilor. Au jucat mai bine, nu au cîştigat din întîmplare. Au cîştigat pentru că au fost cei mai buni.
Nici o echipă nu e de neînvins, Barça are o echipă extraordinară, un antrenor foarte bun, dar vom lupta să-i depăşim. Am demonstrat în Cupă, dar şi în alte partide, că se poate"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite