Real Madrid: 80.000 de fani se vor strânge la prezentarea lui Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Real Madrid: 80.000 de fani se vor strânge la prezentarea lui Ronaldo
Real Madrid: 80.000 de fani se vor strânge la prezentarea lui Ronaldo

Cel mai scump fotbalist din istorie, portughezul Cristiano Ronaldo, va fi prezentat luni seară de la ora locală 21.00 pe stadionul Santiago Bernabeu, unde se aşteaptă să fie ovaţionat de peste 80.000 de fani ai echipei Real Madrid.

Vizita medicală, semnarea contractului, dejunul cu preşedintele Realului, Florentino Perez, şedinţa foto cu sponsorii: o lungă zi îl aşteaptă pe starul portughez, înaintea de a fi primit triumfal ca un zeu al stadionului.

Peste 600 de ziarişti au fost acreditaţi pentru acest eveniment, pentru care ziarele sportive spaniole consacră numeroase pagini cu fotografiile Balonului de Aur 2008.

La prezentarea lui Cristiano Ronaldo, cumpărat de la Manchester United pentru suma-record de 93 milioane euro, Real Madrid speră să bată un record de afluenţă, deţinut până în prezent de Diego Maradona, care, la sosirea sa la Napoli, a fost primit de 75.000 de suporteri în delir, care şi-au plătit biletul pentru a lua parte la acest eveniment.

Pentru Cristiano Ronaldo, intrarea pe stadionul Santiago Bernabeu este gratuită, iar Realul, care va deschide porţile stadionului cu două ore înainte de show, speră la o afluenţă demnă de marile întâlniri ''el clasico'' dintre Real Marid şi FC Barcelona, unde de fiecare dată stadionul este arhiplin, cu 80.000 de spectatori.

Luni seară, pe arterele de circulaţie din apropierea stadionului, inclusiv avenida Castellana, circulaţia va fi oprită.

Pe 30 iunie, la prezentarea brazilianului Kaka, jucător cumpărat cu 65 milioane euro de la AC Milan, pe Bernabeu s-au aflat 50.000 de spectatori, iar tricoul brazilianului a fost vândut la magazinul clublui într-un ritm de cinci exemplare pe minut.

Rămâneţi pe Adevarul.ro pentru a urmări în direct prezentarea oficială a starului portughez

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite