FOTBAL: Boloni: "Preţul lui Ronaldo este uriaş. Doar mama valorează atât"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul care l-a lansat pe portughezul Cristiano Ronaldo în fotbalul mare, Ladislau Boloni, a declarat că suma de 94 de milioane de euro plătită de Real Madrid pe lusitan este exagerată, dar este sigur că spaniolii îşi vor recupera investiţia, informează presa belgiană.

"Niciun jucător nu valorează 94 de milioane de euro. Poate doar mama mea, care valorează chiar şi mai mult de atât. Real Madrid şi-a făcut calculele şi, cu siguranţă, va avea de câştigat din urma acestui transfer-monstru. Suma de transfer e problema lor, dar e o nebunie să dai atâţia bani", a spus Boloni, care şi-a prelungit de cutând contractul cu belgienii de la Standard Liege.

Antrenorul a mărturisit că este foarte mândru de rolul pe care l-a avut în cariera lui Cristian Ronaldo, jucătorul cel mai scump din istoria fotbalului. "În general evit discuţiile despre mine şi despre meritele mele ca antrenor, dar nu pot să uit ce rol am avut în povestea lui Cristiano Ronaldo atunci când eram la Sporting Lisabona. A vorbit despre mine şi în cartea lui, dar acum să nu credeţi că m-a sunat să mă întrebe de transferul lui la Real. Sincer, nici nu mă aştept la astfel de gesturi de la jucători", a conchis Boloni.

Ladislau Boloni a antrenat formaţia Sporting Lisabona între 2001-2003, aceeaşi perioadă în care Cristiano Ronaldo a jucat pentru gruparea lusitană. Pe atunci, fotbalistul avea doar 18 ani, iar tehnicianul român a fost cel care l-a adus la echipa de seniori şi l-a lansat astfel în fotbalul mare. Apoi, la finalul anului 2003, Ronaldo a plecat la englezii de la Manchester United, pentru care a evoluat 6 sezoane.

Cristiano Ronaldo va semna în perioada următoarea un contract cu ibericii de la Real Madrid, iar suma de transfer se ridică la 94 de milioane de euro, acesta devenind astfel cel mai scump transfer din istoria fotbalului. De asemenea, Cristiano Ronaldo va fi şi cel mai bine plătit jucător din lume, el urmând să aibă un salariu anual brut de 13 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite