Ronaldo: "Cu Mourinho vom câştiga multe trofee"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo s-a declarat "foarte bucuros" că îl va avea ca antrenor la Real Madrid pe compatriotul său Jose Mourinho, un tehnician cu mentalitate de învingător.

"Sunt foarte bucuros. Îmi plac antrenorii cu mentalitate de învingător, ca Mourinho. Trofeele pe care le-a câştigat cu echipele de club vorbesc de la sine. Sper să sărbătoresc câştigarea multor titluri alături de el. Pentru că am venit la Madrid cu această mentalitate", a spus Ronaldo într-un interviu acordat cotidianului Publico.

Tehnicianul Jose Mourinho, în vârstă de 47 de ani, va fi prezentat oficial, luni, la Real Madrid. Gruparea madrilenă speră ca după venirea lui Mourinho să poată rivaliza din nou cu FC Barcelona, campioana Spaniei, şi să revină în top în cupele europene, după şase eliminări consecutive din Liga Campionilor, în faza optimilor de finală.

"Real Madrid este o echipă în formare. S-au făcut multe achiziţii şi o echipă nu se poate construi într-o zi. Sunt sigur să sezonul viitor va fi diferit, deoarece ne cunoaştem mai bine", a precizat Ronaldo.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite