FOTBAL: Real Madrid vrea să ajungă la un acord cu Ronaldo în câteva zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia spaniolă Real Madrid a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că vrea să oficializeze transferul lui Cristiano Ronaldo în următoarele zile, după ce United a precizat că tranzacţia trebuie să se realizeze până la finalul lunii iunie.

"Real Madrid confirmă că a făcut o ofertă lui Manchester United pentru achiziţionarea jucătorului Cristiano Ronaldo. Clubul speră să ajungă la un acord cu fotbalistul în zilele următoare", se arată într-un comunicat al grupării din Spania.

Manchester United a anunţat că se aşteaptă ca tranzacţia în cazul lui Ronaldo să fie încheiată până la 30 iunie. Presa spaniolă a scris că formaţiile aveau semnat un contract prin care erau prevăzute compensaţii în cazul în care United nu-l vindea pe Ronaldo.

Formaţia din Anglia a acceptat o ofertă record în valoare de 94 de milioane de euro de la Real Madrid pentru mijlocaşul portughez Cristiano Ronaldo, suma fiind cea mai mare din istoria fotbalului.

Clubul condus de preşedintele Florentino Perez l-a achiziţionat marţi şi pe brazilianul Kaka, de la AC Milan, pentru care a plătit 68 de milioane de euro. Echipa va începe sezonul şi cu un nou antrenor, Manuel Pellegrini, care a semnat cu Real la începutul lunii iunie.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite