FOTBAL: Balotelli: „Mă exprim pe teren, ca Ronaldo”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Balotelli: „Mă exprim pe teren, ca Ronaldo”
FOTBAL: Balotelli: „Mă exprim pe teren, ca Ronaldo”

Atacantul lui Mourinho, care a marcat o dublă împotriva lui Palermo joi seară, spune că singurul loc în care se poate exprima este terenul de fotbal şi că i-a studiat jocul lui Ronaldo pe vremea când acesta evolua la Inter.

„Fotbalul îmi permite să mă exprim. Este amuzant pentru mine, dar sunt mai liniştit acum faţă de perioada petrecută la echipa de tineret, când nu prea îmi păsa”, a declarat Balotelli pentru Corriere Della Sera.

Încrederea în forţele proprii este atuul care l-a făcut pe acesta să se evidenţieze şi este o trăsătură care s-a dezvoltat de-a lungul timpului. „Când aveam şase ani, obişnuiam să îi spun mamei mele că voi juca în Serie A. Nu m-a crezut niciodată, dar a fost obligată să îşi schimbe părerea când cluburile au început să vină după mine”, a adăugat acesta, care a adăugat că idolul său este fostul atacant al Interului, brazilianul Ronaldo: „De unde am învăţat cel mai mult? De la Ronaldo. Obişnuiam să îi studiez jocul când era la Inter”

Mario Balotelli, care a marcat două goluri împotriva lui Palermo joi seară, va rata meciul lui Inter de la Livorno, din cauza unei gripe. Cristian Chivu va fi de asemenea indisponibil pentru echipa antrenată de Jose Mourinho din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite