Ronaldinho ar putea reveni în Europa. Panathinaikos îl vrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldinho
Ronaldinho

Atacantul brazilian Ronaldinho s-ar putea întoarce în Europa. Prinţul saudit Sultan bin Abdul-Aziz Al Saud se află în negocieri pentru a cumpăra gruparea greacă Panathinaikos şi vrea să-l aducă pe starul lui Flamengo la Atena.

Panathinaikos este pe primul loc în Grecia, cu şase victorii şi şapte meciuri, şi va intra pe mâna prinţului saudit până la finalul anului. Al Saud vrea să-i impresioneze pe fani încă din prima zi aşa că pus ochii pe jucătorul care a devenit campion mondial în 2002. „Ronaldinho va fi în Atena la 17 decembrie pentru a semna cu Panathinaikos. Deja am luat legătura cu impresarii fotbalistului şi au fost de acord cu mutarea. Este un jucător scump, dar vom face totul a-i îndeplini cerinţele", a afirmat Vlassis Tsakas, ofiţerul de presă al prinţului.

Conform acestuia, Al Saud este dispus să plătească până la 30 de milioane de euro pentru fostul star al Barcelonei şi al lui AC Milan, suma urmând să fie recuperată din contractele de sponsorizare. Până în momentul de faţă, nici Flamengo şi nici Ronaldinho nu au făcut declaraţii cu privire la mutarea acestuia în Grecia. Atacantul a semnat cu gruparea din Brazilia la începutul anului, după ce şi-a încheiat socotelile cu AC Milan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite